Minicamping - Boerencamping - Boerderijcamping in Drenthe

Genieten op een minicamping / boerencamping / kleine camping in Drenthe.
Ervaar de rust en de ruimte op één van de boerderijcampings in deze provincie. Hier kunt u nog echt genieten van het plattelandsleven en de natuur. Voor een heerlijke vakantie op een boerencamping Drenthe, is deze provincie niet ver weg. Op ongeveer 1,5 uur autorijden van uit het westen, vindt u de mooiste boerderijcampings en kleine campings. Het beeld van de provincie wordt bepaald door de uitgestrekte bossen en heidevelden, afgewisseld met weilanden en karakteristieke brinkdorpen. De uitgestrekte heidevelden, schapen en hunebedden zijn beeldbepalend.

Pak tijdens uw verblijf op de minicamping / boerderijcamping / kleine camping eens de fiets, de provincie is doorkruist met kilometers zeer goed onderhouden fietspaden. De fietsmogelijkheden in de provincie zijn eindeloos.  Niet voor niets wordt jaarlijks in de provincie de Fiets4daagse georganiseerd.


Aanbevolen Campings
Camping De Groene Valk in Zeegse Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug    
Camping De Groene Valk
Zeegse
Minicamping Drentsheerlijk
Geesbrug
   
 
Boerencamping Koops Koeienpad in Eexterveen      
Boerencamping
Koops Koeienpad

Eexterveen
 

 

 

Boerencamping Drenthe

Op zoek naar een boerencamping, een minicamping of een kleine camping in Drenthe?
Hier vindt u het minicamping / boerderijcamping / kleine camping overzicht.

Minicamping / boerencamping Drenthe - Wandelprovincie.
Het is de wandelprovincie bij uitstek, hier vindt u kilometers goed onderhouden wandelpaden door bossen en heidevelden en kunt er uren wandelen. Bekend zijn de Nationale Parken, zoals het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en het stroomdallandschap van de Drentsche Aa waar u tijdens uw verblijf op een mini camping heerlijk kunt wandelen. Op diverse plaatsen vindt u informatiecentra, van daaruit kunt u op pad.

Bezienswaardigheden.
Tijdens uw verblijf op één van de kleine campings / boerencampings in Drenthe mag een bezoek aan Wildlands in Emmen niet ontbreken, het museumdorp Orvelte, Het Boomkroonpad, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en een bezoek aan het Hunebedden Informatiecentrum in Borger mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele dagbestedingen die mogelijk zijn als u bij de boer kamperen gaat op een boerderijcamping in de provincie.

Boerderijcamping Drenthe

Als u wilt kamperen bij de boer, dan maakt het niet uit welke mini camping / boeren camping Drenthe u kiest. De kinderen hoeven zich tijdens het verblijf nooit te vervelen. In de nabije omgeving van elke boerderijcamping is wel een leuke attractie te vinden waar uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Ook op de fiets of te voet is er veel te ontdekken vanuit de boerencamping Drenthe. Goed onderhouden en bewegwijzerde fiets- en wandelpaden brengen u vanaf de boerderijcamping naar de mooiste plekjes in de provincie. In de buurt van elke minicamping / boerencamping Drenthe vindt u wel een mooi leuk dorpje, of een gezellig stadje en op veel plaatsen in de provincie vindt u een echt hunebed. Kortom kamperen bij de boer in Drenthe is meer dan de moeite waard.

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping / kleine camping in Drenthe?
Hier vindt u een overzicht van deze mooie campings in de provincie Drenthe

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina