Minicamping - Boerencamping Zuid-Holland

Kamperen op een minicamping / boerencamping Zuid-Holland.
In deze provincie aan de Noordzee is veel te doen, het heeft prachtige stranden, bloembollenvelden, molens, grote boerderijen (waarvan enkele een boerderijcamping of mini camping hebben), schitterende bezienswaardigheden en Zuid-Holland is zowel de residentie van de regering als het Koningspaar. Buiten de grote steden vind je nog de rust, ruimte en een schitterende natuur.

Bezoek van af de minicamping / boerderijcamping eens één van de grote steden.
Veel steden hebben prachtige bezienswaardigheden, een rijke cultuur en prima winkel mogelijkheden. In de provincie treft u het allemaal aan: Het drukke stadsleven, het vredige dorpsleven, gezellige weekmarkten, prachtige bouwwerken, molens, fraaie natuur, heerlijke zandstranden ( Scheveningen heeft één van de beste stranden van de provincie), vele bezienswaardigheden en attracties als: pretparken, dierentuinen, musea enz. Ga ook vanaf de boerderijcamping eens een dagje naar Rotterdam met de grootste haven ter wereld.

Aanbevolen Campings

 

boerencamping Zuid-Holland

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping in Zuid-Holland?
Hier vindt u een overzicht van
Boerencamping Zuid-Holland.

 

Er zijn talloze manieren om uw vrije tijd vanaf een minicamping / boerencamping Zuid-Holland door te brengen.
Het kan zowel op een leuke, actieve of juist ontspannende manier. U kunt er heerlijke wandel – en fietstochten maken, bij de VVV kantoren zijn wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Maar ook zwemmen, surfen, kitesurfen, catamaran zeilen en barbecueën behoren tot de mogelijkheden. Of wat ook een leuk uitje is vanaf de minicamping / boerencamping Zuid-Holland. Dat is een dagje in het unieke natuurgebied de Biesbosch, hier kunt u wandelen, varen, vogels observeren en eventueel is deelname aan georganiseerde wandeltocht met een natuurgids mogelijk. Ook zijn er kano’s en roeiboten te huur.

Boerengolf®.
Boerengolf® is een leuke activiteit op de minicamping / boerencamping Zuid-Holland. Her en der kunt u in de weilanden een balletje slaan.  Voor Boerengolf® is geen diploma vereist, iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd en of u nu sportief bent of niet. Lekker slenteren door het weiland met familie of vrienden. Boerengolf is een ferme klap met de klomp verkopen en vooral heel veel fun hebben.

Minicamping Boerderijcamping Zuid-Holland

Minicamping / boerencamping Zuid-Holland - Dagje uit.
* Kinderdijk, hier staan 19 molens op een rij. In de zomer draaien de  molenwieken volop. Ze staan op de UNESCO lijst van werelderfgoed.
* Scheveningen met de beste stranden van de provincie met een lange boulevard, een pier, casino, gezellige cafés, restaurants en leuke winkeltjes.
* Het  Archeon in Alpen aan den Rijn is een themapark met reconstructies van prehistorisch tijdperk,  de Romeinse tijd en de middeleeuwen
* Madurodam in Den haag vindt u Nederland in miniformaat afgebeeld.
* Space Expo in Noordwijk kom je alles te weten over de laatste ontwikkelingen in de ruimtevaart.

Een andere activiteit vanaf de mini camping / boerencamping Zuid-Holland is een dagje kust. U kunt er heerlijk zonnebaden, zwemmen, een lange strandwandeling maken of een andere strandactiviteit. In het binnenland is er de mogelijkheid voor: varen op de rivieren, zwemmen in een openluchtbad, fietsen, wandelen, vissen of voor de liefhebber, paardrijden.

Wilt u eens echt genieten van de prachtige natuur op een boerencamping Zuid-Holland én houdt u van kamperen?
Zet dan uw tent eens op bij “de boer”. Op een minicamping / boerderijcamping kunt u het landelijke boerenleven leren kennen en in alle rust van de ruimte genieten.  Na het ontbijt op de boerencamping Zuid-Holland is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het boerenbedrijf. De boer leidt u graag rond op zijn bedrijf.

 

Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping?
Hier vindt u een overzicht van boerencamping Zuid-Holland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina