Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug
Een boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Timmermans heet u graag van harte welkom op minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug, een boerencamping in de provincie Drenthe. Wilt u echt genieten op z’n Drents van alle rust, de ruimte, het groen, de bossen en al het andere moois dat Drenthe te bieden heeft? Dan biedt boerencamping Drentsheerlijk daarvoor alle mogelijkheden voor jong en oud. Het is geen actieve boerderij meer, maar er zijn nog wel diverse dieren. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Gelegen in het fraaie afwisselende Drentse landschap biedt minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug 25 ruime kampeerplaatsen voor camper, caravan, vouwwagen of tent. Als u zelf geen kampeermiddel heeft dan kunt u nog kiezen voor het sfeervolle chalet.

 

Drenthe is heerlijk voor een korte of langere vakantie. Michel en Tabitha nodigen u daarvoor graag uit op hun prachtige parkachtige camping. Zowel volwassenen als kinderen zullen zich hier direct thuis voelen. Geniet van de prachtig ruime plaatsen midden in het groen, het schone sanitair en de rust op de minicamping. Voor wie het leuk vindt, is er de mogelijkheid te helpen zaaien, planten of oogsten in de moestuin. Wanneer u liever geniet van rust laat u dan verwennen met een lekkere kop koffie met vers gebak op het gezellige terras bij het koffiehuis. Ook kinderen zullen zich goed vermaken in de speeltuin, op de skelter of bij de leuke activiteiten die Michel en Tabitha voor de kinderen organiseren. Er zijn ook dieren op de camping aanwezig en men biedt kinderen de mogelijkheid te helpen met de verzorging en ook om (gratis) paard te rijden. Een fantastische ervaring natuurlijk waar ze nog lang over na zullen praten.

 

 

Deze kleine camping ligt aan de Verlengde Hoogeveensevaart. Hier kan je kanoën vanaf de camping. Ook is dit een ideale plek om te vissen. Fietsen en wandelen is prachtig in de omgeving. De camping is direct gelegen aan een fietsknooppuntenroute, zodoende kunt u zelf uw route bepalen. Er liggen mooie natuurgebieden in deze provincie, o.a. het Dwingelerveld. In de omgeving van minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug zijn veel bekende attractieparken, musea en bekende (beelden) tuinen. Ook worden er veel leuke evenementen georganiseerd. Voor allerlei goede tips kunt u zeker bij de eigenaren terecht.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe
Bekijk dan de website van minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina