Camping De Groene Valk in Zeegse (Drenthe).
Een prachtige camping in het Nationaal Park De Drentsche Aa.

Camping De Groene Valk in Zeegse is een relatief kleine, maar zeer gastvrije camping. Deze camping is gericht op mensen die van rust en privacy houden. De camping is prachtig gelegen in het Nationaal Park Drentsche Aa, in het noorden van de provincie Drenthe. Tussen Assen en Groningen met voldoende mogelijkheden om ook de stad met een bezoek te vereren. Weg van de drukke wegen kunt u hier volop genieten van de rust en de ruimte en wordt u in de ochtend heerlijk wakker gemaakt door het geluid van de fluitende vogels. Camping De Groene Valk in Zeegse ligt beschut door een brede, hoge bos-strook waardoor er altijd weinig wind is. Ze zijn gastheren van het Nationaal Park en u kunt bij hier uiteraard informatie krijgen voor uitgebreide wandel en fiets mogelijkheden met onderweg voldoende mogelijkheden om een versnapering te gebruiken.

 

Ook is er bij deze kleine camping een groot terras waar u heerlijke koffie kunt krijgen met bv. een zelfgemaakte appeltaart. Camping De Groene Valk in Zeegse, een mini camping in de provincie Drenthe kenmerkt zich door de uiterst fraaie ligging,de persoonlijke benadering,de kraakheldere sanitaire voorzieningen en de vriendelijke prijzen. U kunt hier het gehele jaar kamperen met tent,caravan of camper. Ook bestaat er de mogelijkheid om een chalet of toercaravan voor een bepaalde tijd te huren. Mocht u het hier zeer goed bevallen dan is het te overwegen een voorjaar-,seizoen-,najaars-, of jaarplaats te huren

 

Camping De Groene Valk ligt in een natuurlijke omgeving van het Drentse landschap,het stroomdal van de Drentsche Aa. Dit landschap is tevens het 2e Nationale Park van Nederland. Een gebied met een enorme diversiteit aan natuurschoon en veel verschillende landschapstypes. Voor de natuur- en rustzoekers een buitengewoon aantrekkelijk gebied. Ten noordoosten van Assen slingeren de diepjes en stroompjes van het Drentsche Aa door een landschap dat er nog bijna uitziet zoals een eeuw geleden. Romantischer kan het bijna niet. Bij ieder dorp krijgen de stroompjes een andere naam. Pas in de buurt van de stad Groningen spreken we over de Drentsche Aa. Het stroomdal barst van de heidevelden en zandverstuivingen,elzensingels,esdorpen-met-brink en hooilanden die in het voorjaar geel en rood kleuren van de boterbloemen en zuring. De ligging is ten oosten van Assen en Ten zuiden van Groningen. Een ideaal gebied voor het maken van fiets en/of wandeltochten. Het Pieterpad loopt vlak langs deze kleine camping, een mooi vertrekpunt voor een paar wandeletappe's.


Wilt u meer weten over deze rustgevende kleine camping in het Nationale Park in Drenthe?.
Bezoek dan de website van Camping De Groene Valk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina