Minicamping - Boerencamping Noord Holland

Op zoek naar een minicamping / boerencamping Noord-Holland?

Veel vakantiegangers zoeken rust voor hun vakantie, een boerderijcamping of mini camping is hier zeer geschikt voor. Op Kamperen-bij-de-boer.com vindt u een uitgebreid overzicht van mini-campings in Noord Holland. Absoluut geen saaie provincie met genoeg mogelijkheden in de provincie voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de Kaasmarkt of naar Den Helder om de Marine daar te bekijken? Het kan allemaal.

In de kop van de provincie vindt u een 30 km lange kuststrook met de badplaatsen Callantsoog en Julianadorp. Vanaf de boerderijcamping in deze streek heeft u uitzicht op: het vele water, schitterende natuurgebieden, grasgroene weides of prachtig gekleurde bloembolvelden. Het binnenland van deze streek is voor een groot gedeelte polderlandschap. Achter de duinen vindt u de grootste bloembollenteelt van heel Europa.

Aanbevolen Campings
         
   

 

 

         

 

 

 

 

 

 

boerencamping Noord-Holland

Op zoek naar een boerderijcamping / minicamping in Noord-Holland?
Hier vindt u een overzicht van boerencampings / boerderijcampings /minicampings in Noord-Holland

 

Staat u op een boerencamping in Noord-Holland Midden? Dan kunt u genieten van de dingen waar Nederland beroemd om is: polderlandschappen, molens, historische steden, het vele water en natuurlijk kaas.  Bezoek vanaf de minicamping / boerderijcamping de Kaasmarkt in Alkmaar, dé kaasstad van Nederland. De kaasmarkt is te bezoeken op het Waagplein in Alkmaar.

Vanuit de boerencamping in Noord-Hollandvindt u op korte afstand grote verschillen in het natuurlandschap en de steden, zoals Zandvoort aan de kust, Haarlem met de vele musea zoals het Frans Hals museum en IJmuiden met de grootste zeesluizen ter wereld. Tussen deze steden in vindt u prachtige landschappen zoals, bos, duinen en prachtige landgoederen.

boerderijcamping Noord-Holland

Maak vanaf de minicamping / boerencamping Noord-Holland eens een uitstapje naar Amsterdam. De stad heeft ontzettend veel bezienswaardigheden. Amsterdam is de stad aan het water met meer dan 1200 bruggen. De stad is voor shoppers een paradijs en kent vele uitgangsgelegenheden, restaurants, toeristische attracties en musea. Iedereen kent Amsterdam wel, of is er ooit wel eens geweest. Rondom Amsterdam vindt u historische steden als Volendam, Edam en de Zaanse Schans.

Op een minicamping / boerencamping Noord-Holland Midden treft u een grote verscheidenheid in steden en dorpen aan. Moderne steden en prachtige overdekte winkelcentrums, maar ook leuke historische dorpjes waar het net lijkt of de tijd heeft stilgestaan. In onze database staat minicamping / boerencamping Noord-Holland overzicht, op enkele campings maakt en verkoopt de boer zijn eigen streekproducten nog. Ook zijn er actieve boerderijcampings bij, hier maken de dieren deel uit van uw vakantie. Wat natuurlijk prachtig voor uw kinderen is.

 

Op zoek naar een leuke kleine landelijke camping?
Hier vindt u een overzicht van boerencampings /boerderijcampings/minicampings Noord-Holland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina