Kamperen bij de boer op de Waddeneilanden

De waddeneilanden die om Nederland heen liggen, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn altijd al in trek geweest voor mensen die een uitstapje wilden. Waarom dit uitstapje niet uitbreiden met een paar dagen kamperen? Probeer de rust eens te ervaring van een minicamping of een kleine camping op een van onze waddeneilanden. De rust, stilte, de wind, de zee, heerlijk ontspannen op een van de boerderijcampings op een van de waddeneilanden.

Texel
Dit eiland biedt een verbluffende natuur, veel rust en stilte kunt u vinden op dit eiland behorend bij Noord-Holland. Ook texel heeft een aantal boerencampings en minicampings waar u samen met uw gezicht kunt genieten van de rust en de stilte die u verwacht op een boerencamping.

Een uitzicht waar ook u van kan genieten op een van de boerencampings

Benieuwd naar de boerencampigns op de waddeneilanden?
Kijk hier voor een compleet overzicht van alle boeren-, boerderij-, minicampings op de waddeneilanden

Vlieland
Op Vlieland krijgt u de ruimte en de rust die u nodig heeft. U kunt er ook gewoon voor kiezen een van de dorpjes een te bekijken of om eens lekker een dag over het eiland te fietsen, hier is dit eiland uitermate geschikt voor. De VVV biedt ook veel informatie over de dit waddeneiland. Een lange strandwandeling, zonnen in de duinen, romantiek bij de ondergaande zon, Vlieland is ronduit schitterend!

Terschelling
Ook dit eiland biedt de rust en schitterende natuur die u verwacht. Ook hier kunt u van genieten wanneer u verblijft op een van de minicampings op dit eiland. Er kan een heleboel verteld worden over dit schitterende eiland, internet biedt hier ook veel mogelijkheden toe waarom neemt u nieteens een kijkje op: Terschelling Online.

Ameland
Ameland is een eiland uitermate geschikt voor lange wandelingen over het mooie strand, een lange fietstoch over en rond het eiland, een lekkere wadwandeling, of een georganiseerde natuurexcursie het is allemaal mogelijk op dit fantastische eiland. Meer informatie over dit eiland vindt u op de website van het VVV kantoor of op de website van ameland zelf.

Schiermonnikoog
Dit eiland staat bekend om de vele schooluitjes die naar dit eiland worden gepland. Toch is het eiland een aanrader voor iedereen die rust en kalmte zoekt en daarbij een mooi stukje natuur.Waarom brengt u niet eens een bezoekje aan de vuurtoren van schiermonnikoog.

Boerencamping Noorderschorren
Gastpagina van minicamping Noorderschorren op Texel
Boerencamping Lucky
Gastpagina van minicamping Lucky-texel op Texel
Boerencamping De Vrije Vogel
Gastpagina van minicamping De Vrije Vogel op Texel

Nieuwsgierig geworden naar de campings?
Bekijk alle boerencampings, minicampings, boerderijcampings die te vinden zijn op de Waddeneilanden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina