Boerencamping Koops Koeienpad in Eexterveen
Minicamping in de provincie Drenthe

Achter de monumentale boerderij in het Drentse Eexterveen ligt de rustige, kleine boerencamping Koops Koeienpad met ongeveer twintig plaatsen, allen voorzien van stroomaansluiting en wifi. Er is ook een compleet ingerichte caravan te huur. Uw hond is, net als u, ook van harte welkom, maar moet wel van te voren aangemeld zijn. Vanaf de camping heeft u vrij uitzicht op het natuurgebied Hunzedal, waar in de zomer de koeien grazen. De kalfjes, het paard en de stier lopen dan in de wei bij de boerencamping Koops Koeienpad in Eexterveen, een minicamping in de provincie Drenthe.

Mooi vrij uitzicht vanaf boerencamping Koops Koeienpad

Het vernieuwde sanitairgebouw van boerencamping Koops Koeienpad in Eexterveen bevindt zich op een centrale plek. Het gebouw bevat vier wc's en één urinior. Er zijn vijf douches en wasplaatsen aanwezig. Ook kunt u gebruikmaken van de aanwezige wasmachine. Tevens is er een ruimte voor mindervaliden. Het sanitair wordt iedere dag schoon gemaakt. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een stortkoker voor het chemische toilet. Er is een boerderijwinkel aan huis waar de eigenaren hun eerlijke producten van eigen koeien verkopen. Tevens biedt men verschillende streekproducten aan. Ook is er een extra ruimte in de boerderij, waar een kast met leesboeken staat. Er zijn diverse spellen aanwezig en u kunt hier zitten bij slecht weer.

Ruime plaatsen op minicamping Koops Koieienpad

Het gebied rondom de camping is vrij toegankelijk voor wandelaars. Er zijn uitgezette wandelroutes aanwezig, maar vrij wandelen in het natuurgebied om de koeien een bezoekje te brengen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Mocht u van fietsen houden, dan kunt u onder andere gebruik maken van de prachtige fietspaden en knooppuntroutes in de buurt. Vanaf Boerencamping Koops Koeienpad in Eexterveen zijn plaatsen zoals Assen, Groningen en Emmen binnen 30 minuten rijden bereikt. Hier kunt u uitstapjes maken naar o.a. Wildlands, TT- Assen, diverse musea en zwemparadijzen. Eexterveen heeft een dorpscentrum met eetcafe. De dichtstbijzijnde supermarkt vindt u in Gieten (6km) of Annen (6km).

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bekijk dan de website van Boerencamping Koops Koeienpad in Eexterveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina