Boerencamping Noorderschorren in Oosterend
Minicamping op Texel, provincie Noordholland

De familie van der Star, de eigenaren van Boerencamping Noorderschorren in Oosterend, heten u van harte welkom op hun minicamping op het mooie eiland Texel, provincie Noord-Holland. Er zijn in totaal 10 plekken, 8 plekken op het grote veld en 2 plekken op het kleine veldje ernaast. Iedere plek heeft elektriciteitsaansluiting. Hoe u ook kampeert, met de tent, vouwwagen, caravan of camper, iedereen is welkom op deze beschutte camping. Alle plekken zijn voorzien van een electrische aansluiting. Er zijn uitstekende nieuwe sanitaire voorzieningen en er is sinds 2007 een recreatie ruimte met een prachtig uitzicht in en over de koeienstal.

Boerencamping Noorderschorren, in oosterend, Texel, provincie Noord-Holland Waddeneilanden

 

Er zijn nog meer mogelijkheden voor de campinggasten op boerencamping Noorderschorren op Texel, provincie Noord-Holland.Het is onder andere mogelijk om met eigen ogen te zien hoe het er op een boerderij aan toe gaat. Je kunt bijvoorbeeld kijken hoe de koeien gemolken worden, of kalfjes lammetjes geboren zien worden. Hierover kunt u op de website van de camping meer informatie vinden, lees dit zeker eens door. Kortom Noorderschorren is een leerzame en leuke camping voor u en uw kinderen om tijdens uw vakantie te genieten, en meer over het boerderijleven te leren.

 

Minicamping Noorderschorren in Oosterend beschikt over eigen Viswate, achter de boerderij.De sanitaire voorzieningen zijn in 2005 gebouwd, er zijn 2 ruime douches emt een wasbak, 2 toiletten en een urinoir. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming. Ook is er een wasmachine en een droger beschikbaar voor de campinggasten, hier wordt natuurlijk wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Boven het toiletgebouw bevindt zich een recreatieruimte met prachtig uitzicht in en over de koeienstal. Iedereen kan zich hier ver- maken. Natuurlijk zijn er ook voor de kinderen diverse speeltoestellen aanwezig, waaronder een grote trampoline, schommels etc.

recreatieruimte boerencamping Noorderschorren, Waddeeneilanden Texel

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Kijk dan eens op de website van boerencamping Noorderschorren in Oosterend (Texel)


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina