Boerencamping Lucky in Oosterend
Minicamping op Texel, de Waddeneilanden

De familie Boon van Boerencamping Lucky in Oosterend heet u van harte welkom op het mooie eiland Texel, provincie Noord-Holland is een kleinschalig akker-, tuinbouw bedrijf op ongeveer 1 km afstand vanaf de Waddenzee. De camping biedt plaats aan 7 tenten, caravans of campers. Tevens verhuurt men zelf een 4-persoons caravan en ligt dichtbij de natuur-gebieden en vogelbroedplaatsen Het Wagiot en De Schorren. Voor iedere vogelliefhebber de plaats om vogels te spotten. Dus al met al vanaf Minicamping Lucky, een boerencamping op de Waddeneilanden, kunt u zich prima vermaken.

Minicamping Lucky, oosterend op Texel, de Waddeneielnaden


Minicamping Lucky-camping ligt tussen het pittoreske dorp Oosterend en De Cocksdorp welke makkelijk bereikbaar zijn met de fiets, de auto en met het openbaar vervoer. Verder in de buurt bevinden zich een ook een manege, kanocentrum, vliegveld met parachutisten centrum. Er is dus van alles te doen op Texel: U kunt genieten van de rust, lekker op de fiets alles verkennen. Allemaal leuke plaatsen om lekker te eten, een Theater restaurant waar u lekker eet en vermaakt wordt met een cabaretprogramma.

Uit eten in een strandpaviljoen aan het strand of fijn stappen in de vele kroegjes. U kunt een dagje naar Vlieland toe met het waddenveer. Langs Ecomare zeehondjes kijken en uitleg krijgen over het natuur om Texel heen. Jutten op het strand met een echte jutter mee. Er zijn veel kunstenaars op Texel. Er is een kunst route in oprichting. Dit alles is mogelijk vanaf boerencamping Lucky in Oosterend, gelegen op het waddeneiland Texel.

minicamping Lucky-Texel, Oosterend

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping op de Waddeneilanden?
Kijk dan eens op de website van boerencamping Lucky in Oosterend.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina