Boerencamping 't Trekkersveld in Oosterstreek -
Minicamping in Friesland

Familie van der molen heet u van harte welkom op boerencamping 't Trekkersveld in Oosterstreek, een minicamping in Friesland. Op deze VeKaBo aangesloten camping kunt u pas echt genieten van rust, ruimte en natuur. De camping bevindt zich in de zuid-oosthoek van Friesland in het Drents-Friese Wold en dit maakt de camping uitstekend geschikt voor liefhebbers van fietstochten, wandeltochten of hardlopers. U kunt heerlijk uitwaaien in het nabij gelegen bos of trek er eens lekker op uit naar een van de nabij gelegen dorpen, meeren of steden. Het is allemaal mogelijk vanaf deze minicamping in friesland. Boerencamping 't Trekkersveld is zeer geschikt voor ouderen, gezinnen met of zonder (kleine) kinderen.

 

Deze camping beschikt over 20 ruime plaatsen verdeeld over een drietal velden met veelal rondom begroeiing. de camping heeft uitstekende sanitaire en andere voorzieningen. Elke dag worden de sanitaire voorzieningen gereinigd wat voor optimala hygiëne zorgt. De gescheiden ruimte bevat douches, toiletten en wastafels die u allemaal gratis kunt gebruiken. Verder zijn er nog spoelbakken aanwezig, tegen betaling een wasmachine en een droger. Electra en water zijn op alle 20 plaatsen aanwezig wat deze minicamping in Friesland zeer geschikt maakt voor tenten, vouwwagens, caravans of campers. Boerencamping 't Trekkersveld heeft ook een WiFi aansluiting zodat u ook tijdens uw vakantie kunt internetten om bijvoorbeeld uw aandelen of rekening in de gaten te houden. Of surft u toch liever zo af en toe? Het kan allemaal. Leest u dan wel ons artikel over veilig internetten?

Op deze minicamping in friesland is het geen probleem om uw huisdier mee te nemen. Honden zijn van harte welkom mits ze aangelijnd worden. uw auto kunt u veilig achterlaten op het naastgelegen parkeerterrein. Boerencamping 't Trekkersveld in Oosterstreek behoudt haar kampeervelden graag netjes. Er is voldoende te beleven voor de kleintjes onder ons. Ook buiten de camping om hoeft u zich niet te vervelen. Door de liggen in het Drents-Friese Wolf kunt u gemakkelijk langere fiets of wandeltochten maken maar u kunt er ook op uit trekken om een van de vele musea in de regio te bekijken.

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping 't trekkersveld in Oosterstreek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina