Minicamping Lân en Mar in Heeg
Boerencamping in de provincie Friesland

De familie Huitema van minicamping Lân en Mar (land en meer) in Heeg, een boerencamping in de provincie Friesland heten u van harte welkom op hun camping. De camping is een kleine (gezins/watersport) camping met 40 plaatsen en haven direct gelegen aan het grootste binnenwater van Friesland, omringd door weilanden. Op de moderne boerderij, waar de koeien worden gemolken kunt u altijd meekijken. Kamperen bij de boer bezorgt u hier op minicamping Lân en Mar in Heeg, een boerencamping in de provincie Friesland een rustgevend en goed gevoel.

minicamping Lân en Mar in Heeg

Minicamping Lân en Mar in Heeg is dankzij de gunstige ligging een goede uitvalsbasis voor het uitgestrekte merengebied van Zuidwest Fryslan en het IJsselmeer. Vanaf de camping kunt u lopend naar het dorp Heeg. Hier is van alles; strandje, winkels, fietsverhuur, VVV en de gezellige terrasjes. Tegenover de camping is een zeilschool met manege. Op het terrein vindt u een receptie met veel informatie en pinbetaling, modern, ruim en schoon sanitair, chemisch toilet en wasmachine, speeltuinjes verdeeld over het terrein, skelters en trampoline -beschutte ligging camping en goede dranaige. De plaatsen zijn ruim (100m2) en zijn voorzien van electra en een waterpunt. Natuurlijk treft u ook een jachthaven aan.

 

boerderijcamping Lan en Mar in Friesland
De extra's op minicamping Lân en Mar in Heeg zijn o.a. verhuur van een grote tent voor families en bedrijven, de speelschuur ’t Roefke (oa. speeltoestel, playstation, tafeltennis), draadloos internet, een bakker met broodjes en krant (hoogseizoen), een fietsenstalling en winterstalling en natuurlijk diverse activiteiten (o.a. polsstokspringen, tractorspel, rondleiding). Lân en Mar, voor het echte Friesland gevoel !

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar het echte Friesland gevoel?
Bezoek dan eens de website van minicamping Lân en Mar in Heeg.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina