Minicamping Het Zonnehuis in Exmorra -
Boerderijcamping Friesland

De familie Kok heet u van harte welkom op minicamping HetZonnehuis in Exmorra, een boerderijcamping Friesland. Deze camping is gelegen op een vakantieoord waar u ook terecht kunt voor massages, balancing, relaxing en meer. Het hele jaar door bent u van harte welkom op dit vakantieoord en gedurende de kampeermaanden bent u ook van harte welkom op de aangelegen minicamping Het Zonnehuis in Exmorra.

 

Ondanks het wisselende Nederlandse weer heeft dit vakantieoord toch drukte gehad. Het voordeel van het bieden van meer dan alleen een boerderijcamping in Friesland is dat ook bij slecht weer veel mensen langs kunnen komen om te verblijven en niet afhankelijk zijn van mooi weer.

De gasten van vakantieoord het Zonnehuis kunnen genieten van een massage of een heerlijke kuur. Ook de kinderen die verblijven op vakantieoord het Zonnehuis hoeven zich niet te vervelen. Er kunnen tekeningen gemaakt worden die opgehangen kunnen worden in de tipi en verder zijn er verschillende speeltoestellen aanwezig en een zandbak. De tipi wordt goed onderhouden, in de winterperiode opgeborgen om het volgende seizoen alles weer tevoorschijn te halen. Minicamping het Zonnehuis biedt de mogelijkheid om met uw tent, vouwwagen, caravan of camper lang te komen en zalig te verblijven op de camping. een aantal plaatsen zijn voorzien van electriciteitsaansluitingen,er zijn 2 douches beschikbaar voor de campinggasten en een centraal gelegen washok.

 

Wanneer u op minicamping Het Zonnehuisin Exmorra verblijft mag u tegen betaling ook gebruik maken van de massage en andere verzorgingsvoorzieningen.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping Het Zonnehuis in Exmorra

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina