Minicamping van Harinxma in Deinum -
kleine camping Friesland

De familie Berkenpas heet u van harte welkom op minicamping van Harinxma in Deinum, een kleine camping in Friesland. Deze camping gelegen tussen de plaatsen Deinum en Ritsumzijl nabij Leeuwarden. Deze boerderijcamping zet zich in voor rust, ontspanning natuur maar voornamelijk om te ontspannen en het echte boerenleven, de rust en kalmte te waarderen. Heeft u ooit wel eens kunnen genieten van de echte stilte? Het boerenleven geroken? Op minicamping van Harinxma in Deinum is het allemaal mogelijk.

minicamping van harinxma in Deinum - kleine camping Friesland

Deze kleine camping in Deinum biedt u vele mogelijkheid voor ontspanning. Wat dacht u er van om eens te gaan vissen in één of meerdere van de Friesche wateren? Of gaat u er liever op uit op de fiets? Ook dit is een mogelijkheid om te genieten van de rust en ontspanning die u geboden wordt door de friese natuur. Al met al kunt u volop genieten bij minicamping van Harinxma in Deinum.

De camping biedt de mogelijkheid tot 15 kampeerplekken met eigen stroom en riool aansluiting. Deze plaatsen zijn geschikt voor tenten, vouwwagens en caravans. Voor de campers zijn er speciale plekken aanwezig ook voorzien van 6 amperen stroom aansluitingen. Mocht u geen zin hebben om uw caravan, vouwwagen of tent mee te nemen dan kunt u bij ons ook een caravan huren. Deze staat op de camping voorzien van voortent en alles.

Door de ligging nabij de stad leeuwarden biedt de kleine camping in Deinum veel uitstap mogelijkheden. Leeuwarden is een stad met verscheidene musea en in de regio om de camping heen zijn ook veel culturele dingen te bezichtigen. Daarnaast zijn er meerdere grote plaatsen die allen gelegen zijn op minder dan een uur rijden met de auto. U kunt met gemak een uitstapje maken naar Groningen zonder dat u daar lang voor onderweg hoeft te zijn. Kortom - voor rust en ontspanning bent u aan het juiste adres maar ook voor activiteiten en bezichtigingen biedt minicamping van Harinxma in Deinum veel mogelijkheden.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Friesland?
Bezoekt u dan eens de site van minicamping van Harinxma in Deinum.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina