Minicamping Uit en Thuis in Kollum -
Boerencamping Friesland

Gerrit en Wieke Barkmeijer heten u vanaf 16 januari 2015 van harte welkom op minicamping Uit & Thuis in Kollum, een boerencamping tussen de Wouden en de Wadden.. De camping is gelegen nabij Dokkum in een schitterend stukje ongerepte Friese natuur. Ten noordoosten van Kollum ligt het lauwersmeer en Kollumeroord, een rijk natuurgebied. En ten zuiden van Dokkum-Kollum begint het Woudengebied, de zandgronden, een prachtig beschut landschap, het coulissenlandschap met mooie boomwallen en elzensingels. Minicamping Uit en Thuis in Kollum - u voelt zich thuis terwijl u uit bent.

 

Op deze boerencamping in Friesland is van alles te beleven. Niet alleen kunt u er kamperen maar ook vissen, varen, fietsen, wandelen of gewoon lekker genieten van het week en de natuur. Het is allemaal mogelijk. De camping is voorzien van hoog kwaliteit sanitair. Er zijn gratis douches, wc's wastafels en meer. Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervelen terwijl u aan het kamperen bij de boer bent. U kunt ook kano's huren, fietsen huren en zelfs visboten. Er is voldoende viswater of zwemwater in Friesland aanwezig en deze boerencamping leent zich er voor.

Er zijn op minicamping uit en thuis meerdere douches aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken. Ook heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine en de vriezer mits u dit vooraf even overlegd. Zit uw chemisch toilet vol? Geen probleem. er is ook een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Bekijk dan eens de website van minicamping uit en thuis in Kollum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina