Minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen
Boerencamping in de provincie Drenthe.

Kamperen op minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe is kamperen in hartje Drenthe op een kleine gezellige camping met volop mogelijkheden! De minicamping ligt ongeveer 1,5 kilometer buiten de bebouwde kom van Beilen in een landelijke omgeving en is aangesloten bij de SVR. Men is geopend van 1 april tot 1 oktober. Er zijn in totaal 15 ruime plaatsen. Alle plaatsen hebben de beschikking over een stroomaansluiting. De camping heeft nette sanitaire voorzieningen en een watertappunt op het terrein. Voor het douchen heeft u geen muntjes nodig. Bij het toiletgebouw is een afwasplaats met gratis warm water. Uw auto mag u op uw kampeerplek parkeren. Ook voor de kleine kinderen is er een speeltoesteln aanwezig op minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen

 

De boerderij bij minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen is niet meer actief in gebruik, maar natuurlijk zijn er wel een aantal dieren aanwezig, zoals kippen, shetlandponys en een hond. Voor de kinderen is het mogelijk om de dieren samen met de eigenaar te voeren. In de zomer brengt Bakker Bart uit Beilen 3 x per week verse broodjes of, zoals u wilt , hele broden. Zelf verkoopt men op de camping een echte Drentse lekkernij: koe-ijs!! U moet het geproeft hebben!!

boerencamping 't Smalbroekerhout in Drenthe

 

Minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen over een overdekte vuurplek, waar het mogelijk is om gezellig met de andere campinggasten rondom een vuurtje verhalen uit te wisselen. Een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen. Daarnaast beschikt men over een kleine recreatieruimte, waar u folders van de attracties in de buurt kunt vinden. Ook kunt u daar terecht voor een boek of een spelletje. Deze kunt u er gratis lenen, mits u ze weer terugzet natuurlijk. Natuurlijk kunt u de camping uitstekend gebruiken als uitvalsbasis voor het maken van diverse uitstapjes in de natuur of in de mooie oude brinkdorpen.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping 't Smalbroekerhout in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina