Minicamping 't Lemsterhop in Lemmer
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Minicamping ‘t Lemsterhop in Lemmer, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is landelijk gelegen op de grens van Friesland en Flevoland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Geniet van de rust en de ruimte die ‘t Lemsterhop biedt. De camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Op de boerderij worden geen agrarische activiteiten meer ondernomen. Er zijn 15 ruime plaatsen die voorzien zijn van maar liefst 10 ampère stroom. Naast de kampeerplaatsen Minicamping ‘t Lemsterhop in Lemmer, een boerderijcamping in de provincie Friesland, zijn er ook nog een 4 persoons huisje en een 4 persoons (2 volwassenen + 2 kinderen) te huur.

Mooi overzicht over minicamping 't Lemsterhop in Lemmer

Het sanitair van minicamping 't Lemsterhop is geschikt voor minder valide mensen. Er zijn 3 douches en 3 toiletten aanwezig. U kunt tevens gebruik maken van de wasmachine en/of droger, ideaal bij een langer verblijf. Ook tijdens de regenachtige dagen is het prima vertoeven op de boerderijcamping. In de recreatieruimte zijn er veel leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld: een potje poolen of darten, televisie kijken of ouderwets gezellig een spelletje doen. Voor zowel jong als oud is er op de boerderij van alles te doen! Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar.

leuke plekjes op 't Lemsterhop in Lemmer

Het gezellige dorp Lemmer is de hoofdplaats van de Zuid-Friese gemeente De Fryske Marren. Lemmer heeft een oud centrum met terrasjes aan het water, leuke winkels, verschillende cafés en veel bezienswaardigheden zoals het Woudagemaal, de Lemstersluis, de Fiskerhaven en de vuurtoren van Lemmer,. Het Lemsterstrand ligt op loopafstand van het centrum, hier kunt u in de zomer heerlijk afkoelen. De gemeente De Fryske Marren is een waterrijk gebied met bekende meren als het IJsselmeer, Tjeukemeer en Groote Brekken. Deze meren zijn geschikt voor alle vormen van waterrecreatie en daarmee is het gebied uniek in Nederland. Wat De Fryske Marren nog meer aantrekkelijk maakt zijn de aangrenzende boscomplexen in Gaasterland en het Kuinderbos, fiets – en wandelroutes en de bloemenvelden in de kop van de Noord-Oostpolder. In de buurt van minicamping 't Lemsterhop in Lemmer kunt u verschillende pittoreske stadjes zoals Sloten, Stavoren en Workum vinden. Deze steden zijn onderdeel van de Elfstedentocht en zijn zeker een bezoek waard! Kortom of u nu wilt wandelen, fietsen of lekker luieren het kan allemaal in Lemmer!

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping 't Lemsterhop in Lemmer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina