Minicamping Sotterum in Cornwerd -
Boerencamping Friesland

De familie Tjeerdema heet u van harte welkom op minicamping Sotterum in Cornwerd een boerencamping in Frieslan. Cornwerd is gelegen nabij het Ijsselmeer tussen de afsluitdijk en Makkum in. U heeft dus grote gelegenheid om watersporten ter ontspanning te beoefenen. Deze boerderijcamping is zeer geschikt voor jong en oud en u kunt er prima verblijven. Houdt u van een ontspannen of sportieve vakantie? Dan is minicamping Sotterum in Cornwerd echt iets voor u.

Minicamping Sotterum in Cornwerd, een ideale gezinsvakantie

Uw kinderen hoeven zich tijdens het verblijf geen moment te vervelen. Er zijn lammetjes aanwezig die zij kunnen verzorgen of uw kinderen kunnen lekker en veilig gaan zwemmen in ondiep zwemwater. Verder zijn er voor de kinderen verschillende materialen aanwezig om mee of in te kunnen spelen. Zo kunt u genieten van uw rustige vakantie en uw kinderen maken plezier. Minicamping Sotterum biedt u de mogelijkheid om tenten, caravans appartementen en kamers te huren of u bent van harte welkom met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. U zult zich geen moment hoeven te vervelen.

Er zijn voldoende activiteiten in de regio te beleven. U kunt eens een kijkje nemen in het schitterende Makkum en via de afsluitdijk bent u zo in Noord Holland (West Friesland). Wat dacht u van een bezoekje aan de kaasmarkt? Of zoekt u toch liever een stad op? Dat kan ook want Leeuwarden, Heereveen en Groningen zijn gemakkelijk te bereiden vanaf Minicamping Sotterum in Cornwerd.

Minicamping

Er zijn vele voorzieningen beschikbaar bij de boerencamping in Friesland. Mede doordat er chalets worden gehuurd van het nabijgelegeven vakantiepark zijn goede voorzieningen beschikbaar. Er is een uitgebreid toiletgebouw met douches, wc's, wastafels, wasmachine, droger en meer. Daarnaast zijn er ook vele voorzieningen aanwezig om u te vermaken. Wat dacht u van een poolbiljart, tafeltennistafel en een dartbord? Klinkt gezellig toch?

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Bekijkt u dan de website eens van minicamping Sotterum in Cornwerd

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina