Minicamping Singel in Jubbega -
Boerderijcamping Friesland

De familie Musch heet u van harte welkom op minicamping Singel in Jubbega, een boerderijcamping in Friesland. Jubbega is gelegen in de zuid-oosthoek van Friesland wat vele voordelen biedt. U kunt gemakkelijk uitstapjes maken naar grotere plaatsen maar ook hele dagtrips binnen een straal van 100 km zijn gemakkelijk te doen. Door de ligging tussen de bossen kunt u optimaal genieten van de natuur. Trirpende vogels, kwakende kikkers, schreeuwende krekels het kan allemaal. Minicamping Singel in Jubbega biedt u vele mogelijkheden op gebied van kamperen bij de boer.

 

Door de theetuin die aanwezig is op deze boerderijcamping in Friesland komen er regelmatig mensen langs voor een lekker bakje thee, koffie of warme chololademelk. U kunt er onder het genot van een bakje thee ook genieten van een van de eigengemaakte producten (van Soezie). In de naseizoensmaanden worden bakdemonstraties gegeven.

Minicamping Singel is in 1996 opgestart en sindsdien uitgegroeit tot een waardige boerencamping.Er is veel te beleven op en nabij de camping. U kunt uitstapjes maken naar het noorderdierenpark in Emmen , het planetron of naar Nostalgisch Giethoor. u hoeft zich dus geen moment te vervelen. Bent u een sportvis liefhebber dan verveeld u zich in Friesland nooit. U kunt gerust een hengelje uitgooien in één van de vele wateren of geniet u toch liever van de echt welverdiende rust? Lekker weg uit de dagelijkse sleur, geen verkeersdrukte? Luistert u liever aar de natuur? Dan bent u bij minicamping Singel aan het juiste adres.

Totaal zijn er 15 kampeerplekken beschikbaar voorzien van electriciteit wat ze geschikt maar voor tenten, vouwwagens en caravans. Met de camper heeft u een verharde ondergrond nodig en hier kunnen ze ook voor zorgen. Er zijn aardig wat dieren aanwezig op deze boerderijcamping in Friesland, er zijn honden, katten, kippen, konijnen en soms pony's en kalfjes. Er zijn momenteel geen koeien meer in de landerijen om de camping heen maar ze zijn dichtgenoeg bij...

Op slechts 5 minuten fietsen op 15 minuten lopen vindt u de dorpskern van Jubbega. Deze minicamping is dus echt centraal gelegen!. Hier kunt u terecht voor eventuele benodigdheden. Groningen, Assen, Leeuwarden en Heereveen zijn allemaal op korte afstand met de auto mogelijkheden voor uitstapjes.

Wilt u meer informatie over de boerderijcamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van Minicamping Singel in Jubbega.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina