Minicamping Landzicht in De Kiel
Boerderijcamping in Drenthe

Minicamping Landzicht in De Kiel, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is gelegen aan de rand van de schitterende staatbossen van Drenthe. U vindt hier grote heidevelden, mooie zandverstuivingen en schitterende vennen. Maar bovenal vindt u hier uw rust. De rust wordt ook bijna gegarandeerd door de gasten die hier verblijven, want de camping is vooral geschikt voor de 45+ kampeerder. Op de camping zijn 25 ruime plaatsen, die voorzien zijn van electra, water en een centrale antenne systeem zodat u ook uw favoriete tv programma niet hoeft te missen. 15 Plaatsen zijn zelfs voorzien van vuilwaterafvoer. Voor de gasten van Minicamping landzicht in De Kiel, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is ook gratis Wifi beschikbaar.

Minicamping Landzicht in de Kiel

Naast bovengenoemde uistekende voorzieningen beschikt Minicamping Landzicht in De Kiel ook over moderne sanitaire voorzieningen met douches, wastafels, wascabines, toiletten en een overdekte afwasplaats. Alles is voorzien van warm water. Ook is er natuurlijk een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. Zoals bekend is, is deze boerderijcamping vooral geschikt voor de rustzoekende 45+ er, er zijn dan ook geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Informatie mbt tot de activiteitsmogelijkheden in de omgeving vindt u in de bibliotheek, daar staat ook een desktop computer voor algemeen gebruik. In dit gebouw bevindt zich ook een ruimte met de wasmachine en droogtrommel. Op de camping zijn drie velden waar u mag staan. Heeft u liever de auto naast de tent of caravan, dan kan dat en heeft u de keuze uit twee velden. Maar wilt u meer rust en ruimte dan is er ook een geheel autovrij veld. Uw auto parkeert u dan op het prive parkeerterrein van de minicamping.

De Kiel, de vestigingsplaat van Minicamping Landzicht, ligt op 5 fietsminuten afstand van de plaats Schoonoord, daar kunt u uw dagelijkse boodschappen eventueel doen. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Via de achteruitgang van de boerderijcamping wandelt of fiets u direct de boswachterij Sleenerzand in. In de directe omgeving zijn vele bezienswaardigheden te vinden, zoals de hunebedden, het Openluchtmuseum Ellert en Brammert, het museumdorp Orvelte en de dierentuin in Emmen. Tevens zijn er bosmeren, waar u heerlijk kunt zwemmen. Om 's-morgen heerlijk van uw ontbijt te kunnen genieten kunt u bijna dagelijks uw vers brood of broodjes bij de warme bakker bestellen. Ook heel gemakkelijk is de ontbijt- of picknickmandservice die men u hier biedt.

Boerderijcamping Drenthe, minicamping de Kiel

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Landzicht in De Kiel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina