Minicamping Het Schuttersplek in Drogeham
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Minicamping Het Schuttersplek in Drogeham, een boerderijcamping in de provincie Friesland is gelegen in Noordoost Friesland, in de mooie "Friese wouden" . Dit gebied leent zich uitstekend voor wie van rust en ruimte houdt. Kenmerkend is het zogenaamde coulisselandschap, dat gevormd wordt door houtwallen, die dienst doen als afscheidingen. Gjalt en Baukje Bouma zijn de eigenaren van deze vrij nieuwe camping (2015) en brengen hun 35 jarige ervaring op het gebied van kamperen bij de boer graag in om het u geheel naar uw zin te maken. De camping is gevestigd op een voormalig kleinschalig veebedrijf en beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen met allen een eigen stroomvoorziening (6 ampère). Minicamping Het Schuttersplek in Drogeham, een boerderijcamping in de provincie Friesland is een kleinschalige, gezellige camping waar u tot rust komt en volop kunt gaan genieten van wat deze regio te bieden heeft.

Boerencamping het schuttersplek

In de omgeving van Minicamping Het Schuttersplek in Drogeham vindt u mooie fiets- en wandelmogelijkheden. Met het fietsroutenetwerk en de historische wandelpaden ontdekt u het knusse karakter van de "Friese wouden". Deze boerderijcamping bevindt zich aan de rand van het dorp Drogeham. In het dorp vindt u onder andere een supermarkt, een bakker, een pizzeria, een huisarts, een drogist en een lunchroom Cafetaria. In de omgeving bevinden zich volop winkels en supermarkten op relatief korte afstand. Op het terrein zijn keurige sanitaire voorzieningen aanwezig. Het toiletgebouw bestaat uit 4 toiletten , 2 douches, spoelplaatsen, afwasplaats en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Tevens beschikken we over en een loospunt vuilwater voor campers. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en droger. Er is gratis WIFI voor de gasten beschikbaar. Op de camping is een speeltuin aanwezig met diverse speeltoestellen zoals: een trampoline, schommels, een glijbaan, een zandbak, een skelter etc.

Noordoost-Friesland is een streek die zich bij uitstek leent om op de fiets te verkennen. Met het fietsknooppuntensysteem bepaald u zelf welke route en hoeveel kilometer u wilt fietsen. Talloze fietspaden doorkruisen het landschap en brengen u op bijzondere plaatsen. Friesland is zeer waterrijk. Daarom is er ook voldoende zwem en viswater in de omgeving van Minicamping Het Schuttersplek in Drogeham. Op 3 km van de camping is een strandje met zwemwater. In Kollummerzwaag vindt u een speciaal aangelegde forelvijver. In Surhuisterveen en Drachten kunt u prima terecht om te shoppen. Maar ook de gezellige elfstedenstad Dokkum is een aanrader. Mocht u toch naar een grotere stad willen dan zijn ook Groningen en Leeuwarden prima te doen. Beide steden bevinden zich op +- een half uur van de camping. In de omgeving zijn gedurende het seizoen volop activiteiten. Gjalt en Baukje zullen u hiervan dan ook op de hoogte stellen wat er te doen is. Natuurlijk zijn er ook volop uitstapjes voor groot en klein. Zie hiervoor de website van de camping.

Ontspanning rust en ruimte in een natuurlijke omgeving bij Minicamping het Schuttersplek

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Het Schuttersplek in Drogeham.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina