Minicamping Fraai in Haulerwijk
Kleine camping in de provincie Friesland

Minicamping Fraai in Haulerwijk, een kleine camping in de provincie Friesland, biedt rust, gastvrijheid en een persoonlijke sfeer. De rust wordt onder andere gekenmerkt door het autoluwe terrein, de gastvrijheid en persoonlijke sfeer worden uitgedragen door de gastvrouw Miranda en gastheer Wim. Hierdoor voel je je al snel thuis. Naast de camping met 20 ruime plaatsen die geschikt zijn voor caravan, camper, vouwwagen en tent, is er ook een B&B. Miranda kan je veel vertellen over culturele activiteiten in de omgeving, bijzondere winkeltjes, mooie musea, leuke dingen om te doen met kinderen, rommelmarkten en bijzondere uitstapjes. Ook verzorgd zij heerlijk uitgebreide ontbijtjes en op verzoek ook andere maaltijden, koffie en thee. Wim praat graag met je over oldtimers en helpt je als er iets niet werkt op de camping. Minicamping Fraai in Haulerwijk, een kleine camping in de provincie Friesland, is een kindvriendelijke camping.

 

Minicamping Fraai in Haulerwijk

Minicamping Fraai in Haulerwijk heeft twee sanitairgebouwen. Het gebouwtje op het kampeerveld veld heeft twee wc’s, een binnen- en een buitendouche. Hier vind je ook een wasgelegenheid met dubbele spoelbak en een watertappunt. De tweede sanitaire voorziening bevindt zich naast de theetuin, in een deel van de voormalige paardenstal. Hier zijn twee douches en twee wc’s. De campingis benoemd tot Bijzondere Camping. Er zijn namelijk ook enkele bijzondere accommodaties te huur: een Buggenhoutse woonwagen, twee Pipowagens (waarvan 1 met eigen douche en toilet) en twee retrocaravans. Camping Fraai heeft een eigen theetuin waar het zowel buiten op het terras als binnen goed toeven is. Bij de theetuin kun je terecht voor een koffie, thee, frisdrank of een ijsje. Voor de kinderen is er o.a. een trampoline aanwezig.

 

Kleine camping Fraai in Friesland

Minicamping Fraai is een originele kleinschalige camping gelegen op een verborgen stuk land, net buiten Haulerwijk in Friesland, maar Groningen en Drenthe liggen om de hoek. Stad Groningen, Assen en Drachten liggen slechts op een kleine 30 autominuten afstand. Vanuit Minicamping Fraai kun je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, winkels, horeca en andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Het natuurgebied De Bakkeveense Duinen Leuke dorpen als Veenhuizen, Norg en Bakkeveen zijn per fiets bereikbaar. In Haulerwijk bevindt zich het meest duurzame Openlucht Zwembad van Nederland: Haulewelle. Bij een verblijf op minicamping Fraai krijg je hier in de zomer kennismakingskaarten voor!

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping Fraai in Haulerwijk!

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina