Minicamping Erfgoed de Boemerang in Meppen
Boerderijcamping en Appartementen in Drenthe

Minicamping Erfgoed de Boemerang in Meppen, een idyllische boerderijcamping en appartementenverhuur in Drenthe, vindt u in een bosrijke, rustige omgeving. Door de ligging van de minicamping, aan de rand van het dorp, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van een natuurlijke omgeving. Op het kampeerterrein ligt een vennetje waar ’s avonds de kikkers kwaken en waar prachtige wilde bloemen bloeien. Een aantal van de 37 beschikbare kampeerplaatsen zijn rond dit ven gesitueerd. Er zijn 15 comfortplaatsen te huur. In 2015 werd Minicamping Erfgoed de Boemerang in Meppen, een idyllische boerderijcamping en appartementenverhuur in Drenthe verkozen tot mooiste charmecamping van Nederland door de ANWB, een prijs waar men enorm trots op is.

Boerderijcamping Erfgoed de boemerang - lekker ontspannen

De voorzieningen op minicamping Erfgoed de Boemerang in Meppen zijn uitstekend. Het geheel nieuwe sanitairgebouw (2015) beschikt over een apart dames en heren gedeelte met ruim voldoende toiletten, douches en wastafels. Voor de afwas die u geheel overdekt kunt doen is zelfs afwasmiddel beschikbaar. Ook de douches zijn voorzien van zeep en shampoo. En de vloeren zijn verwarmd, heerlijk in het voor- en najaar als de temperaturen nog niet zo aangenaam zijn. De comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, kabel tv, water, riool, internet en zijn 120 m² groot. Er liggen houten vlonders klaar die u eventueel in de voortent mag gebruiken. De “normale” plaatsen zijn tussen de 100m² en 150 m² groot en beschikken niet over een eigen waterkraan en rioolaansluiting. Tevens zijn er 2 luxueuze appartementen te huur die zijn bedoeld voor 2-4 personen en zijn zeer compleet ingericht met whirlpool, magnetron/oven en afwasmachine. Ook staat er een flatscreen tv en een geluidsinstallatie. Kortom, een beetje net als thuis.

In de omgeving van Meppen is van alles te doen. U kunt eindeloos wandelen en fietsen in prachtige natuur en door pittoreske dorpjes. U kunt een bezoek brengen aan de hunebedden, het nieuwe Wildlands park in Emmen of golfen op Gelpenberg een van de mooiste golfbanen van Nederland. Op loopafstand vanaf Minicamping Erfgoed de Boemerang in Meppen kunt u kiezen uit 3 restaurants. Wat voorop staat is dat Jan en Tresia, de eigenaren van deze mooie camping, de huidige sfeer van de camping willen behouden. Natuurlijk, vogelrijk, rustig en rustiek, een beetje avontuurlijk en idyllisch in een landelijke omgeving. Kortom, zij willen dat het een fijne plek is waar mensen graag terugkomen.

Erfgoed de Boemerang, minicamping in Drenthe, waar u kunt genieten van de natuur zoals duidelijk te zien is.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Erfgoed de Boemerang in Meppen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina