Minicamping de Wynmole in Dearsum -
Boerderijcamping in Friesland

Familie Galema de Jager heet u van harte welkom op minicamping de Wynmole in Dearsum, een boerderijcamping in Friesland. Dearsum is gelegen nabij Sneek en dit biedt voor de campinggasten een mooie gelegenheid om eens een uitstapje te maken naar Sneek. De boerderij is een zogenaamde kop-hals-romp boerderij. De kop is gerenoveerd en is nu een schitterende vakantiewoning geworden. U kunt hier prachtig beschut kamperen op de goed liggende velden. Bovendien zijn de velden gedraineerd. Niet alleen is dit een VeKaBo camping, maar ook is minicamping de Wynmole in Dearsum aangesloten bij de ANWB en tevens vermeld in de capiltoolgids "Mooiste campings van Nederland".

 

Boerderijcamping de Wi=ynmole in Daersum, minicamping Friesland.

Deze boerderijcamping in Friesland biedt u de mogelijkheid te ontspannen en genieten van de natuur. Er zijn zonrijke ruime plaatsen met beschutting. Op een paar beschutte plaatsen kunt u bovendien genieten van de schaduw die u op de warme dagen verkoeling biedt en warmte op de wat koudere dagen. U kunt uw auto gewoon bij uw caravan, vouwwagen of tent neerzetten en ook uw fietsen mag u hier houden. Stelt u het echter op prijs dat uw fietsen veilig binnen staan opgeslagen dan kan dit ook. U kunt van bijna alle plekken genieten van een uitzicht wat tegenwoordig bijna voor onmogelijk gehouden wordt. Minicamping de Wynmole biedt u deze mogelijkheid.

 

De plaatsen op Minicamping de Wynmole in Dearsum zijn verdeeld over 3 afzondelijke velden en elk veld is gelegen nabij het goed uitgeruste toiletgebouw. Het gebouw is voorzien douches, wc's, thermostaat kranen, wastafels, wasmachine en een droger. Deze laatste kunt u tegen een kleine vergoeding gebruiken. Er staat een centrifuge voor gratis gebruik. Wilt u een fiets huren om de omgeving te verkennen? Ook dit is mogelijk bij deze boerderijcamping in Friesland. Houdt u van watersport, water of sportactiviteiten dan kunt u perfect terecht bij deze camping.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Bekijk dan eens de website van minicamping de Wijnmole in Dearsum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina