Minicamping De Wedze in Twijzel
Boerderijcamping in Friesland

Minicamping de Wedze in Twijzel, een boerderijcamping in de provincie Friesland, ligt verscholen in het karakteristieke coulisselandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Deze geheel nieuwe camping is in mei 2015 gestart en wordt langzamerhand steeds verder ingericht. Maar kamperen is nu al mogelijk. De camping is makkelijk te bereiken en is toegankelijk voor alle kampeermiddelen. Er zijn geen vaste plekken, u zoekt uw eigen plek. Van de buren zult u geen last hebben, zij grazen rustig in het buurland. Wilt u komen kamperen maar u beschikt niet over een kampeermiddel, dan bieden de eigenaren van Minicamping De Wedze in Twijzel, een boerderijcamping in de provincie Friesland, hun "kippetje" te huur aan, dit is een tourcaravan met 4 slaapplekken, voortent en luifel.

Minicamping de Wedze in Twijzel

Er is net sanitair aanwezig op Minicamping De Wedze in Twijzel. De sanitaire ruimte is voorzien van nette douches, toiletten en vaatwasplekken. Men is aangesloten bij de SVR. Verwacht echter geen animatieteam of geregisseerd vermaak, op deze boerderijcamping kun je nog met een emmertje kikkerdril zoeken of bramen plukken. Er is veel te doen in dit unieke stukje Fryslan. Mappen met folders liggen voor u klaar. Kom en laat u verrassen op uw ontdekkingstocht door de Fryske Walden. Er is voldoende ruimte om een balletje te trappen of jeu de boules spelen. 's- Avonds kunt u een kampvuur maken op de aangegeven plek. Een avondwandeling naar de van Bootsmaís poel is een aanrader.

Het dorp Twijzel, waar Minicamping De Wedze is gevestigd, ligt nabij Buitenpost, Kollum, Surhuisterveen en Zwaagwesteinde. De 11-steden stad Dokkum is 20 minuten rijden, Groningen en Leeuwarden slechts 30 minuten. Dus mogelijkheden om eens uitgebreid te winkelen of musea te bezoeken is volop aanwezig. De regio rondom de boerderijcamping kenmerkt zich door de dykswallen en elzensingels. Maar indien u iets naar het noorden gaat maakt u kennis met de prachtige vergezichten die Fryslan u biedt. Het Nationale park het Lauwersmeergebied, wat op de grens van de provincie Fryslan en Groningen ligt is schitterend. U kunt daar vele vogels spotten, Schotse Hooglanders zien en orchideën bewonderen. Iets zuidelijker vindt u de bossen rondom Bakkeveen en Appelscha. Op de camping liggen folders en een magazine over de omgeving, boordevol met leuke dingen die u hier kunt ondernemen.

boerderijcamping Friesland, minicamping de Wedze

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Wedze in Twijzel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina