Minicamping de Stroetenhof in Eursinge -
Boerencamping in Drenthe

De eigenaren van minicamping De Stroetenhof in Eursinge, een boerencamping Drenthe, heten u graag van harte welkom. Tussen de bossen en weilanden ligt opeens deze prachtige camping. Een gastvrij onthaal staat u te wachten. De camping heeft 15 ruime staanplaatsen, alle voorzien van elektra 6 ampère, een wateraansluiting/tappunt en een vuilwaterafvoer. Deze schitterende camping in Midden Drenthe heeft u veel te bieden en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Zo kunt u fietsen, wandelen en vissen in de directe omgeving. Drenthe kent een paar van Nederlands prachtigste stukken natuur en u kunt daar nu van genieten. Twijfel niet langer en breng een bezoek aan minicamping de Stroetenhof in Eursinge, een boerencamping in Drenthe.

Het sanitair is in 2005 geheel nieuw aangelegd en is ruim van opzet. Tevens is er een wasmachine aanwezig en is er een overdekte afwasplaats. Ook uw fietsen kunt u doog stallen. Speeltoestellen voor de kinderen bevinden zich centraal op het veld en er zijn skelters. Een fietsenstalling is aanwezig bij de boerencamping in Drenthe. En er is een uitstekend werken wifi netwerk aanwezig.

 

 

 

Op slechts 2 km afstand van Westerbork en Beilen vindt u deze schitterende minicamping De Stroetenhof in Eursinge. Westerbork is een touristisch dorp wat het voor de bezoekers van de camping uitermate interessant maakt om er eens een bezoek aan te brengen. Door de ligging nabij de plaatsen kunt u ook snel en gemakkelijk uitstapjes maken naar het zwembad of het oude museumdorp Orvelte. En dagje kijken in Beilen is ook geen enkel probleem van minicamping de Stroetenhof.

De omgeving van Eursinge leent zich bij uitstek voor mooie fietstochten, er zijn vele prachtige fietsroutes met goede fietspaden. Weilanden, akkers, houtwallen, bos en oude dorpjes wisselen elkaar af bij deze boerencamping in Drenthe en ook de uitgestrekte staatsbossen liggen vlakbij. Verder vindt men op korte afstand het Mantingerzand, een uitgestrekt heidegebied waar men schitterende wandelingen kan maken.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de Stroetenhof in Eursinge

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina