De Goede Weide Recreatie in Oude Willem
Boerencamping in de provincie Drenthe

De Goede Weide Recreatie in Oude Willem, een boerencamping in de provincie Drenthe, is een mooie en rustige camping, gelegen midden in het Nationaalpark Drents Friese Wold, een prachtig en gevarieerd bos- en heide gebied. De camping ligt nagenoeg aan het Drenthepad; ideaal voor de wandelaars. De camping die over 28 ruime plaatsen beschikt wordt beheerd door de familie Teunissen. Op de camping zijn ook een luxe safaritent voor maximaal 6 personen en een vakantiewoning voor maximaal 14 persoenente huur. Alle plaatsen op de camping hebben een eigen 6 ampére stroomaansluiting. Ook kunnen de gasten van De Goede Weide Recreatie in Oude Willem, een boerencamping in de provincie Drenthe beschikken over gratis WiFi.

Minicamping de Goede Weide

Er zijn zeer goede en moderne sanitaire voorzieningen aanwezig op De Goede Weide Recreatie in Oude Willem. Er zijn 4 toiletten, 4 douches, 2 wasruimtes, een urinoir en natuurlijk ruimte om uw vaat te kunnen doen. Tevens een afstort voor het chemisch toilet. Ook op deze boerencamping kunt u uw electrisch ondersteunde fiets overdekt stallen en opladen. De familie Teunissen heeft ook aan de kamperende kinderen gedacht. Hen ontbreekt het dan ook niet aan voldoende speelmogelijkheden, zoals een trampoline, een speeltuin, mammoet skelters, tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Wilt u bij het ontbijt smullen van heerlijke warme broodjes, bestel ze dan tijdig. Ze worden op de boerencamping gebakken!

Het Nationaalpark Drents Friese Wold kenmerkt zich door de grote heidevelden, afgewisseld met bossen en zandverstuivingen. Hier vindt u een afwisselende flora en fauna. Dot kunt u allemaal zien als u gebruik maakt van de vele wandel- en fietsroutes door dit gebied. Informatie hierover kan ook gekregen worden bij de beheerder van De Goede Weide Recreatie in Oude Willem. Een heel leuk dorp in de nabije omgeving is het plaatsje Diever. Het centrum van Diever wordt gevormd door een Brink met daaraan liggend een voormalig gemeentehuis en een Schultehuis, hier is het Archeologisch Centrum West-Drenthe in gevestigd. Verder staat in het dorp sinds 1882 korenmolen De Vlijt. Drie kilometer ten noordwesten van Diever in het natuurgebied Berkenheuvel ligt een onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog.

Minicamping in Oude Willem

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van De Goede Weide Recreatie in Oude Willem.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina