Minicamping d'Elf Ieken in Elsloo -
Kleine camping Friesland

Aan de rand van het nationaal park Het Drents Friese Wold in het fraaie dorpje Elsloo ligt minicamping D’ ELF IEKEN. De camping heeft 18 ruime plaatsen, zon- en schaduwplaatsen en enkele met vrij uitzicht over de weilanden. Op het kampeerveld is een klein speelveldje.De camping wordt in het voor- en najaar veel bezocht door 50 plussers. Genietend van al dat moois dat de omgeving te bieden heeft, o.a.  prachtige fiets – en wandelpaden. In het hoogseizoen zijn er vooral gezinnen met jonge kinderen te vinden. Vooral voor jonge kinderen heeft Minicamping D' ELF IEKEN in Elsloo veel te bieden.

 

Kampeerveld D' ELF IEKEN in Elsloo

Medio 2015 is het nieuwe,  verwarmde sanitair gebouw van Minicamping D' ELF IEKEN in Elsloo in gebruik genomen, met 4 douches, 3 was cabines, 3 wastafels, 4 toiletten en 1 urinoir en een familiedouche met kinderbad en aankleedkussen, gecombineerd met mindervaliden toilet. Er is afwasgelegenheid binnen en buiten. En er is tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger.Naast de camping ligt de kinder- en speelboerderij, waar de kinderen van campinggasten gratis mogen spelen.

 

Sanitairgebouw D' ELF IEKEN in Elsloo

Minicamping D' ELF IEKEN in Elsloo heeft u veel te bieden. Ook de mogelijkheden in de nabije omgeving van de camping zijn eindeloos. Op de camping staat ook een kampeerbungalow, zeer geschikt voor mensen die niet over een eigen kampeermiddel beschikken. Deze is geschikt voor 5 personen. Tevens is er vanaf half juli een maisdoolhof met educatieve speurtocht en een kleine boerderijwinkel.

 

Wilt u meer informatie over deze kleine camping Friesland?
Bekijk dan de website van minicaming D' ELF IEKEN in Elsloo

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina