Minicamping de Blikvaart in st. Annaparochie -
Boerencamping Friesland

De familie werkhoven heet u van harte welkom op minicamping de Blikvaart in St. Annaparochie, een boerencamping in Friesland. Hier kunt u genieten van rust en ontspanning en vooral ruimte. Geen opgepropte campings zodat zo veel mogelijk mensen kunnen verblijven op een zo klein mogelijke ruimte, nee..hier is er ruimte voor de gast. Of u nou een natuurliefhebber bent of iemand die houd van activiteiten of sporten? In friesland kun je er altijd voor terecht. Elke dag een lekker vers eitje, genieten van de geluiden van het boerenleven, bij minicamping de blikvaart in st. Annaparachie kan het allemaal. Deze boerencamping in friesland kan het iedereen naar het zin maken, als u maar leert te ontspannen.

 

Met veel activiteiten in de directe omgeving van de camping, is het hier zeer geschikt voor jonge mensen, jonge gezinnen, jonge gezinnen met kinderen, maar ook voor alle andere mensen is er altijd wat te beleven. Naast de mogelijkheid om er te kamperen kunt u ook verblijven in de vakantiewoning. Er zijn 2 verschillende woningen, elk geschikt 4 tot 5 personen. Minicamping de blikvaart is gelegeven aan het gelijknamige kanaal en u kunt hier prima terecht om te varen of vissen. Of alleen al te luisteren naar de golven. Hier kunt u echt ontspannen.

De dieren op deze boerencamping in Friesland vormen een bron van vreugde voor de kinderen en voor de volwassenen. Speciaal voor de kinderen zijn voldoende faciliteiten aangelegd. Er zijn speeltoestellen, trampolines, skelters en meer. Dit verhoogt absoluut de speelvreugde. De camping is ook uitermate geschikt voor ruiters of beginnende ruiters. Rondrijden in de omgeving, het leren te rijden op een paard, het kan allemaal bij minicamping de blikvaart.

De camping heeft totaal 40 plaatsen, een aantal trekkershutten, toeristische plaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw plekje moet missen. Aan activiteiten kunt u voldoende beleven in/om deze boerencamping in friesland heen. U kunt vissen, varen met de roeiboot of kano, waterfietsen, met een motorboot het water op of komt u speciaal met uw kano naar deze camping toe? Ook dat kan aangezien er een speciale aanlegsteiger voor kano's aanwezig is.

 

Minicamping de blikvaart heeft uitstekende sanitaire voorzieningen. Er zijn afwasbakken met warm water, wastafels, 8 gratis douches, toiletten, stortplaats voor uw chemisch toilet en meer. Daarnaast zijn er ook nog een wasmachine, wasdrogeren en centrifuge aanwezig.

Al met al is deze boerencamping in Friesland absoluut de moeite waard.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping de blikvaart.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina