Minicamping de Balloohoeve in Balloo
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping de Balloohoeve is gelegen in het rustige mooie drentsche dorpje Balloo. Eén van de onderdelen van de Balloohoeve is de boerencamping. Deze is zodanig op het terrein gesitueerd dat genoten kan worden van het Drentse boerenleven en een prachtig uitzicht over de omgeving. Een verblijf is uitermate geschikt voor diegene die van rust, ruimte en gemoedelijkheid houdt. Er zijn 25 ruime staanplaatsen met elektra. U kunt ook voor een overnachting het Hans en Grietje huisje (trekkershut) of één van de twee mooie compleet ingerichte safaritenten huren. Op minicamping de Balloohoeve in Balloo, een boerencamping in de provincie Drenthe, is gratis wifi.

Mooie open plekken voor optimaal genot op Boerencamping de Balloohoeve

Er is op minicamping de Balloohoeve in Balloo een nieuw sanitair gebouw voorzien van vloerverwarming en toegankelijk voor mindervaliden. De camping heeft een afwasplaats met warm water, een stortplaats voor het chemisch toilet, een wasmachine en droger. U kunt ook uw paard en huifkar meenemen. Men beschikt over weidegang en stallen. In de uitgebreide boerderijwinkel kunt u alles halen voor de eerste levensbehoefte: kaas, vlees van eigen koeien, biologisch brood, honing enz. enz. Ook is er een broodjesservice en uiteraard het heerlijke zelfgemaakte boerenijs.

Er is ook en Pipowagen op minicamping deBalloohoeve

Balloo ligt op 5 km van Assen en op 1 km van het dorp Rolde. De camping is gelegen aan vele fiets- en wandelroutes (zoals het Pieterpad) en is een prima uitvalsbasis voor fietsers of wandelaars. Er liggen verschillende natuurgebieden in de omgeving van de camping: Kampsheide, Drentsche Aa en het Balloërveld. Ook voor de paardenliefhebbers zijn er mooie routes. En als u, te paard, te voet of met de fiets, genoten hebt van de mooie omgeving dan kunt u op het terras van de Balloohoeve genieten van een heerlijk kopje koffie met appeltaart en slagroom of lunchen met een broodje met kaas naar keuze of een goed gevulde panini.

Boerderijcamping Drenthe, Boerencamping de Balloohoeve

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping De Ballohoeve in Balloo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina