Minicamping De Alde Stjelp in Grou
Boerencamping in Friesland

Epke Liezenga is al bijna 20 jaar de trotse eigenaren van Minicamping De Alde Stjelp in Grou, een boerencamping in de provincie Friesland. Het is een begrip in de omgeving. De camping heeft 13 plaatsen en de gasten die De Alde Stjelp bezoeken komen er voor de rust, de vele vogels in de natuurlijke omgeving, maar zeker ook voor de campinghouder Epke Liezenga, die ’s avonds nog wel eens wil gaan palingroken met zijn gasten. Wilt u ook eens een paling roken? Bezoek dan eens Minicamping De Alde Stjelp in Grou, een boerencamping in de provincie Friesland.

minicamping De Alde Stjelp in Grou


De voorzieningen op Minicamping De Alde Stjelp in Grou zijn goed en netjes. Om u te vermaken zijn er o.a fietsen, kano's en skelters te huur. Maar in de omgeving is natuurlijk veel meer te beleven. Hiervoor is een bezoekje aan de VVV natuurlijk altijd nuttig. Op 4 kilometer van minicamping De Alde Stjelp ligt het watersportdorp Grou, waar zomers veel activiteiten georganiseerd worden, waaronder het Skutsjesilen.

boerencamping De Alde Stjalp in Grou

 

De Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op 11 kilometer van minicamping De Alde Stjelp in Grou, zodat ook een bezoek aan het historische centrum van de stad een aanrader is. Viswater en manage zijn dichtbij, paarden en huisdieren zij ook welkom. Zwemgelegenheid is binnen 15 kilometer van de camping te vinden. Gehandicaptenvoorzieningen zijn aanwezig. Campers zijn welkom. Stacaravan voor 5/6 personen te huur (let op: electra wordt apart berekend).

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Alde Stjelp in Grou

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina