Minicamping de Brinkhoeve in Wier
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Op minicamping De Brinkhoeve in Wier, een boerderijcamping in de provincie Friesland, waant u zich in de bossen. De camping ligt slechts enkele kilometers van de Waddenzee wat extra mogelijkheden biedt om van dit mooie gebied te genieten. De minicamping, ook Tuincamping genoemd, ligt zeer beschut en heeft ruime kampeerplaatsen. In de prachtige tuinen rondom de boerderij kunt u heerlijk wandelen. In deze tuinen vindt u, naast allerlei soorten planten en bloemen, ook nog eens zeventig soorten rozen. Naast kamperen in de eigen caravan of tent, is er ook de mogelijkheid om te overnachten in de blokhut die in de boomgaard staat. Als u wandelt door de boomgaard komt u in de vlindertuin een stacaravan tegen en achter de symmetrische border vindt u de andere stacaravan. Nieuw is de verharde camperplaats in de prachtige voortuin van Minicamping De Brinkhoeve in Wier, een boerderijcamping in de provincie Friesland.

 

Op minicamping De Brinkhoeve in Wier zijn eenvoudige maar nette voorzieningen aanwezig. Voor de koudere dagen is er een verwarmd overdekt terras! Heerlijk genieten van de open haard onder het, bij slecht weer geheel gesloten en verwarmd terras. Voor de kinderen is er nu ook een voetbalveldje en een tafeltennis tafel. Nu ook gratis draadloos internet (WiFi) op de camping beschikbaar!! U kunt op Boerderijcamping De Brinkhoeve ook nog een balletje gaan werpen of kegelen op de jeu de boulesbanen onder het genot van een hapje en drankje. Een bezoekje aan de thee schenkerij welke bij de camping hoort is zeker de moeite waard! De Theeschenkerij is gehuisvest in de voormalige stal. Ook Voor personeelsfeesten, familiefeesten, verjaardagen, buurtfeestenen staat men graag voor u klaar met een broodmaaltijd, barbeque, high tea of warm/koud buffet.

 

Het dorp Wier, waar de minicamping De Brinkhoeve is gevestigd, ligt in het noorden van de provincie tegen de dijken van de Waddenzee. De vele kleine dorpjes zijn typerend voor deze streek. Lange fietstochten maken, heerlijk vanaf de dijk over de Waddenzee kijken, noem maar op. Heerlijk rustig! U kunt ook heel gemakkelijk vanuit de camping een dagje naar Harlingen en dan naar Terschelling of Vlieland varen. Vanuit Holwerd is Ameland goed bereikbaar. Mocht u ook nog een keer lekker willen winkelen dan is Leeuwarden de aangewezen plaats. Ook kunt u hier diverse bezienswaardigheden bezoeken.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Neemt u dan snel een kijkje op de website van minicamping de Brinkhoeve in Wier

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina