Minicamping De Appelhof in Midlaren
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Appelhof in Midlaren, een boerderijcamping in de provincie DrentheI is gelegen in het centrum van dit leuke dorp, aan de Brink en tegenover Italiaans restaurant. De camping is ruim opgezet achter de kapschuur waarin het sanitair en de fietsenstalling zich bevinden. De plaatsen van deze, bij de SVR aangesloten camping, zijn voorzien van kunstgras, onder de voortent 5×2.50 m. en iedere plaats heeft een 6 amp stroom aansluiting. Het geheel ligt in de luwte van de schuur en bomensingel. Minicamping De Appelhof in Midlaren, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is ook ideaal voor campers.

Minicamping De Appelhof in Midlaren.De sanitaire voorzieningen van minicamping De Appelhof in Midlaren zijn netjes, en voldoen natuurlijk aan de door de SVR gestelde normen. Op de camping zijn 2 douches, 2 wascabines, een keukenblok binnen met wasmachine en centrifuge en een keukenblok buiten. Er zijn 2 heren- en 2 damestoiletten. Er is een fietsenstalling in de schuur van deze boerderijcamping, inclusief oplaadpunten voor elektrische fietsen. Verder is er beschikking over gratis Wifi. De camping heeft een eigen parkeerplaats zodat het veld vrij blijft van auto’s. Voor de kinderen is er , een schommel, ringen en skelter. Al met al biedt het geheel u ruimte en rust.

Bhet veld van minicamping De Appelhof in Midlaren

 


Minicamping De Appelhof in Midlaren ligt op de Hondsrug tussen de beekdalen van de Drentsche A en de Hunze vlakbij het Zuidlaardermeer. Zuidlaren, het dorp van Berend Botje is erg gezellig met veel leuke winkels en veel eetgelegenheden. De afstand naar het centrum van Zuidlaren is slechts ±1,5 km , het Zuidlaardermeer is ±400 m verwijderd, het Pieterpad ±200 m en Groningen en Assen liggen op ongeveer ±17 km afstand. De omgeving is zeer afwisselend: bos, heide, natuurgebieden b.v de Oostpolder (vogelaars). Het Paterswoldsemeer ligt op 8 kilometer van de boerderijcamping. Heel mooi: de hunebedden liggen achter de camping. Het is een ideale camping en omgeving voor fietsers, wandelaars en natuur liefhebbers.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Appelhof in Midlaren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina