Boerderijcamping Bovensbos in Helden -
Minicamping in Limburg

De Boerderijcamping Bovensbos in Helden, een minicamping in de provincie Limburg, is prachtig gelegen, midden in de Heldense Bossen. De camping is als startpunt van fiets en wandeltochten, in deze schitterende omgeving, dan ook uitermate geschikt. U kunt hier volop genieten van de natuur. En na een inspannende fietstocht kunt u lekker afkoelen in het eigen zwembad.Naast de camping begint gelijk wandelroute Bovenbos, lengte 8,4 kilometer. Daarnaast zijn er nog meerdere wandel en fietsroutes. Voor alle vertier vanaf boerderijcamping Bovensbos in Helden, een minicamping in de provincie Limburg, verwijzen wij u naar de link onderaan deze pagina.

Naast de camping heeft Bovensbos ook een paardenbedrijf. In de zomer lopen de merries met veulens te spelen en grazen voor de camping. Een mooi uitzicht als u ontbijt voor de tent of caravan. Voor de kinderen is er een dierenweide en konijnenweide waar geaaid en geknuffeld kan worden. Daarnaast is er voor de kinderen ook een skelter, een trampoline en een pony waarmee geborsteld en gewandeld kan worden. U kunt eventueel ook zelf uw paard meenemen, na overleg natuurlijk. Ook dat is mogelijk op boerderijcamping Bovensbos in Helden.

Alle 25 ruime kampeerplaatsen op boerderijcamping Bovensbos in Helden zijn voorzien van stroom, water en riolering. Standaard is er 6 ampere, eventueel is dat uit te breiden naar 10 ampere. Er is een recreatieblokhut waar wandel- en fietsroutes hangen. Er staat een televisie met kindervideo's, speelgoed, folders, tijdschriften en boeken. Het nieuwe sanitaire gebouw heeft vloerverwarming en achtergrondmuziek zodat het ook op koude dagen goed recreëren is op Bovensbos.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Kijk dan eens op de website van boerderijcamping Bovensbos in Helden

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina