Minicamping Zwanenburg in Jislum
Kleine camping in de provincie Friesland

"Wolkom op onze kleine camping in Friesland vlakbij de Friese kust, minicamping Zwanenburg in Jislum". Dat zeggen Jan en Anna Bijker, uw gastheer en gastvrouw. Zij zijn een enthousiast stel dat bewust heeft gekozen om mensen via hun camping in de gelegenheid te stellen kennis te maken met een uniek stukje Noord Oost Friesland. Zij zien u graag comen met uw caravan, camper of tent. Minicampingcamping Zwanenburg is een kleine camping, heel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Hier vind u rust en ruimte. Deze kleine gezellige camping ligt aan een klein natuurmeertje met een leuk strandje. Minicamping Zwanenburg in Lislum, een kleine camping in de provincie Friesland, is een camping voor rust én activiteiten.

minicamping Zwanenburg in Friesland

Het sanitair op minicamping Zwanenburg in Jislum is netjes en in voldoende mate aanwezig. Het afval wordt zoveel mogelijk gescheiden. Het chemisch toilet van uw caravan, camper of tent, leegt u in de speciaal daarvoor bestemde plek. Zoals reeds genoemd is er een klein natuurmeertje met een leuk strandje. Het water van dit meertje loopt langzaam af. Ideaal dus voor de jongste kinderen. Ook zijn er speeltoestellen waaronder een trampoline. Ook is er een kantine aanwezig en in de avond mag u zelf een kampvuur maken op een geschikte plek.

boerencamping Zwetzone in Wateringen, Zuid Holland

Rondom minicamping Zwanenburg in Jislum kunt u fietsend of wandelend met volle teugen genieten van het karakteristieke Friese landschap met haar terpdorpen. Ook kunt u in de directe omgeving prachtige kanoroutes maken. Vanaf het water ziet u het mooie afwisselende landschap van een heel andere kant. Deze kleine camping is landelijk gelegen en biedt vele mogelijkheden voor fiets- kano- en wandeltochten. Natuurlijk ook ideaal voor visliefhebbers. De Waddenkust van Noordoost Friesland is minstens zo indrukwekkend als de Waddeneilanden. De camping ligt 5km vanaf de waddenzee en 5 km vanaf het Eeltjemeer waar u heerlijk kunt zwemmen. Fietsen kunt u ook heerlijk doen langs de Dokkumer EE. NO Friesland staat bekend om zijn prachtige kerken en terpdorpen. Voor attracties ligt de camping ook ideaal: Vlakbij-Bartelehiem-Burdaard (elfstedenroute)-Dokkum-waddenkust-Eeltjemeer (zwemmeer)-Aquazoo Leeuwarden (dier&speelpark)-kanoverhuur-bootverhuur-santsjesvertier (speelpark in&outdoor ). Er is ruim voldoende voor iedereen te beleven in de buurt.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Friesland?
Bekijk dan de website van minicamping Zwanenburg in Jislum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina