Minicamping Wilhelminahoeve in Elsloo
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Indien u kampeert op minicamping Wilhelminahoeve in Elsloo, een boerderijcamping in de provincie Friesland, dan bent u op dé plek om de provincie Friesland én Drenthe te ontdekken. Er is voor iedereen iets te beleven. Voor de goede orde: het is géén actieve boerderij. De camping werd in 1990 door Jan en Wilhelmina Scheepstra opgericht en is nog steeds een prachtige camping. Er is heerst hier een gemoedelijke sfeer en is in de loop der jaren, mede ook naar de wens van de gasten, gemoderniseerd. Er zijn 39 plaatsen, geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper, verdeeld over 2 velden beschikbaar op minicamping Wilhelminahoeve in Elsloo, een boerderijcamping in de provincie Friesland

minicamping Wilhelminahoeve

Er zijn prima verwarmde sanitair voorziening op minicamping Wilhelminahoeve in Elsloo. Er is ook een aparte ruimte om kleren te wassen met wasmachine en droger. Natuurlijk is er toilet papier aanwezig. Ook hangen er zeepdispensers en handoekrollen om uw handen te drogen. Om te douchen dient u de muntautomaat te gebruiken, maar u kunt dan vrij lang douchen. De jongste campinggasten hebben de tijd van hun leven op de camping waar ze de hele zomer lang nieuwe vriendjes maken. Wedden dat ze met fantastische herinneringen huiswaarts keren? Zwempak en zwembandjes niet vergeten? Zonnecrème in de aanslag? Geniet met de hele familie van een bevoorrecht moment bij het Canadameer en natuurlijk van het heerlijke patatje bij Eethuis Aekingerzand. Voor de liefhebber: er is ook een zeer goede en gratis WiFi Internetverbinding voor de campinggasten beschikbaar.

boerderijcamping Wilhelminahoeve

Zoals reeds verteld, u verblijft hier op de grens van de provincies Friesland en Drenthe. Wat dat betreft is minicamping Wilhelminahoeve in Elsloo zeer goed gelegen. U kunt hier eindeloos fietsen of wandelen. Het Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Hier worden zeer regelmatig activiteiten georganiseerd door de gastheren van het Nationaal park. Verder ligt Elsloo mooi centraal tussen Drachten, Heerenveen, Meppel en Assen, hetgeen garant staat voor volop culturele en gezellige uitstapjes.

Wilt u meer weten over kamperen op deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Wilhelminahoeve in Elsloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina