Minicamping Molenhof in Emmer-Compascuum
Boerencamping in de provincie Drenthe

De eigenaren van minicamping Molenhof in Emmer-Compascuum, een boerencamping in de provincie Drenthe willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. U treft hier ruime standplaatsen, allemaal voorzien van stroom, op een mooie vlakke grasmat. Ook zijn er goede, pas vernieuwde sanitaire voorzieningen etcetera. Al met al is minicamping Molenhof in Emmer-Compascuum, een boerencamping in de provincie Drenthe een goede plek om Zuid-oost Drenteh te ondekken.

minicamping de Molenhof in Emmer-Compascuum

 


Bij minicamping Molenhof in Emmer-Compascuum staat een grote windkorenmolen die regelmatig in bedrijf is. Campinggasten hebben gratis toegang tot deze molen. Ook is er informatieruimte met vele folders,fietsroutes en wetenswaardigheden over de omgeving. Voor de fietsers is er een overdekte fietsenstalling beschikbaar. Natuurlijk kunt u in de omgeving van de camping ook uitstekend een hengeltje uitgooien.

U kunt minicamping Molenhof uitstekend gebruiken voor mooie uitstapjes in de omgeving. Zo is de dierentuin in Emmen of het klooster in Ter-Apel een bezoekje waard. Ook in de omgeving liggen het vestingstadje “Bourtange” en het “Veenmuseum” in Barger-Compascuum. Of fiets een naar het recreatiepark “Schloss Dankern” op ongeveer 5 km afstand met een groot meer en een prachtig zandstrand.

Boerencamping De Molenhof in Emmer-Compascuum, Drenthe


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Molenhof in Emmer-Compascuum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina