Minicamping Hollandscheveld in Hollandscheveld
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping Hollandscheveld in Hollandscheveld, een kleine camping in de provincie Drenthe, is een rustige familie camping met 60 plaatsen gelegen direct aan het bos waar u de vogeltjes hoort fluiten. Het is een camping waar een 4 tal veldjes zijn, waardoor de compactheid gewaarborgd is. De camping is in principe auto vrij. Het is toegestaan om de caravan bij aankomst erop te rijden en bij vertrek. Als u minder valide bent maken de eigenaren Erik en Lesley daarvoor graag een uitzondering.Zoekt u een rustige familie camping voor jong en oud? Dan is Minicamping Hollandscheveld in Hollandscheveld, een kleine camping in de provincie Drenthe de juiste plaats.

Minicamping Hollandscheveld in Drenthe

Minicamping Hollandscheveld in Hollandscheveld is pas sinds 3 juli 2020 geopend. Er is op ieder veld een watertappunt en de plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroom, tevens is er gratis wifi en het douchen zonder munten (vrij douchen). Het sanitair gebouw op deze kleine camping in Drenthe is voorzien van 3 dames toiletten en 2 douches. De heren zijde is ook voorzien van 3 toiletten, urinoir en 2 douches. Aan de buitenzijde is er de mogelijkheid om de afwas te doen en uw chemisch toilet te legen.

Kleine camping Hollandscheveld in Drenthe

In de omgeving van minicamping Hollandscheveld is er ook veel te doen op loop- en fiets afstand. Vanaf de camping is het 5 minuten rijden naar het dorpje Hollandscheveld voor de dagelijkse boodschappen. Wilt u genieten van wandelingen in groene bossen, mooie fietsroutes en zwemmen in de plas recreatie gebied Schoonhoven? Dan bent u hier op het juiste adres. Tevens zijn er in de omgeving attractieparken o.a. Pony park Slagharen en meer.
.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Hollandscheveld in Hollandscheveld

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina