Minicamping Het Drents kwartiertje in Laaghalerveen
Boerencamping in de provincie Drenthe


Minicamping Het Drents kwartiertje in Laanhalerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe is een mooie minicamping met 25 kampeerplaatsen en, hoe kan het ook anders in deze moderne tijd, 4 camperplaatsen. Laaghalerveen is gelegen aan de westkant van de A28, een aantal kilimeter onder de Drentse hoofdstad Assen. Het is een goed ingerichte camping met uitstekende en ruim voldoende sanitaire voorzieningen (5 douches en 6 toiletten) die gehuisvest zijn in een schaapskooi. Naast het kamperen is er nog veel meer te beleven op minicamping Het Drents kwartiertje in Laaghalerveen, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping Het Drents kwartiertje in Laaghalerveen

Zoals reeds hierboven is verwoord is er nog veel meer naast het kamperen op minicamping Het Drents kwartiertje in Laaghalerveen. Voor de kinderen is er o.a. huttenbouwen, spelen in het hooivak en diverse georganiseerde activiteiten in het hoogseizoen. De volwassenen kunnen een beleven hoe het vroeger was: een sloex huren en op een kalm tempo de mooie omgeving verkennen. Nadat u teruggekomen bent van deze tourtocht dan kunt u genieten van een hapje en drankje op het terras bij de camping.

terras boerencamping het drents kwartiertje in laaghalerveen

 

Natuurlijk weet u dat u in deze mooie provincie Drenthe ieder jaar deel kunt nemen aan de Drentse Fiets 4 daagse. Deze vindt altijd in de maand juli plaats. Maar ook de motorliefhebbers zijn hier vaak aanwezig, vooral als de Superbike en natuurlijk de TT in Assen worden verreden. De camping is heel gunstig gelegen ten opzichte van het TT circuit. Maar buiten dat kunt u heerlijk dwalen door de mooie bossen en heidevelden die allemaal in de directe omgeving van minicamping Het Drents kwartiertje in Laaghalerveen liggen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens HIER de website van minicamping Het Drents kwartiertje in Laaghalerveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina