Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim
Familiecamping in Drenthe

Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim, een kleinschalige familiecamping in de provincie Drenthe, is een leuke camping waar u de keuze heeft uit 10 ruime kampeerplekken op een groot veld. U beschikt hier over een stroomaansluiting (6 amp) en per twee plaatsen een waterkraan. Naast de 10 kampeerplaatsen kunt u hier ook verblijven in één van de 4 volledig ingerichte safaritenten of u kunt de volledig ingerichte Pipowagen huren, deze zijn allen geschikt voor 4 personen. Dus met uw eigen kampeermiddel hier verblijven of een verblijf huren, alles is mogelijk op Minicamping "Hendriks wijkje"in Elim, een familiecamping in de provincie Drenthe.


Familiecamping "Hendriks wijkje" in Elim beschikt over een modern sanitairgebouw, deze heeft ook een familiedouche die ook geschikt is voor mindervalide mensen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een wasmachine, centrifuge, en een koel/vrieskast. Op het campingveld is ook een speeltuin met diverse speeltoestellen, waaronder een trampoline en vanaf alle plaatsen heb je goed zicht op de spelende kinderen. Kinderen mogen helpen bij het voeren van de dieren. 's Avonds zijn er activiteiten met de pony's, zoals borstelen en natuurlijk mogen ze hier ook een rondje op rijden of er wordt een pony voor de kar gespannen voor een leuk ritje.

 


Minicamping "Hendriks wijkje" in Elim ligt in het zuidoosten van de provincie Drenthe waar volop bos aanwezig is en ligt tevens vlakbij Hoogeveen waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Het recreatiegebied “Schoonhoven”, met een groot zwemmeer en voor de kleintjes een spartelmeer, ligt op een kwartiertje van de camping. Natuurlijk zijn er in deze bosrijke provincie Drenthe vele fiets en wandelroutes uitgezet. Maar met de zgn. knooppunten kunt u zelf ook schitterende route maken. Anders activiteiten zijn natuurlijk volop te vinden op de website van de camping.

Wilt u meer weten over deze familiecamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van minicamping "Hendriks wijkje" in Elim.
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina