Minicamping De Peelweide in Grashoek
Boerderijcamping in de provincie Limburg

De eigenaren van minicamping De Peelweide in Grashoek, een boerderijcamping in de provincie Limburg willen u graag verwelkomen op hun mooie bedrijf waar u een geweldige tijd kunt beleven. Het plaatsje Grashoek is iets ten zuiden van de snelweg van Eindhoven naar Venlo gelegen in het mooie Limbugse bosrijke land. U kunt vanuit minicamping De Peelweide in Grashoek, een boerderijcamping in de provincie Limburg, kunt u de gehele omgeving bestrijken.

boerencamping De peelweide in Grashoek, boerderijcamping in Limburg

Minicamping De Peelweide in Grashoek beschikt over 15 ruime standplaatsen. Ook zijn deze voorzien van electra. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon, maar wel eenvoudig. Ook aan de kinderen is gedacht: er zijn voldoende speeltoestellen aanwezig, waaronder natuurlijk de trampoline. Er is zelfs een zwembad op de camping aanwezig. Nadat u de omgeving heeft verkend is het natuurlijk heerlijk om iets heerlijks te nemen op het terras van de camping.

minicamping De peelweide in Grashoek, boerencamping in Limburg

In de recreatieruimte van minicamping De Peelweide in Grashoek vindt u allerlei informatie over de omgeving. Ook zijn er routebeschrijvingen aanwezig. Bezoek vooral eens de natuurgebieden in de omgeving, zoals De Grote Peel (10 km) of de Maasduinen. Maar ook een bezoekje aan pretpark Toverland of de dierentuin in Overloon mogen natuurlijk niet in het programma ontbreken.

Wilt u meer weten over deze leuke boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Peelweide in Grashoek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina