Minicamping De Veldscholte in Buurse
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Minicamping De Veldscholte in Buurse, een boerderijcamping in Overijssel (Twente) is de juiste camping indien u op zoek bent naar een oase van rust, ruimte en natuur. De camping is gelegen bij een niet actieve boerderij. Het is gelegen het mooie Twente, op fietsafstand van de mooie stad Enschede. Tevens ligt het in een prachtige bosrijke omgeving waar meer dan genoeg te beleven is. De camping biedt 32 ruime staanplaatsen met verharde voortent plekken voorzien van 6 amp. stroomaansluiting. Er zijn zon- en schaduwplekken! Alle voortentplekken zijn voorzien van straatklinkers. Uw auto dient op een aparte parkeerplaatst gezet te worden. Minicamping De Veldscholte in Buurse, een boerderijcamping in Overijssel (Twente) is minder geschikt voor mensen met kleine kinderen, ze zijn natuurlijk van harte welkom maar u moet ze zelf vermaken want er zijn geen speeltoestellen.

minicamping De Veldscholte in Buurse

 

De voorzieningen op Minicamping De Veldscholte in Buurse zijn zeer goed: er uitstekende sanitaire voorzieningen met een aparte dames en heren afdeling.Z owel de heren- als damesafdeling is voorzien van 3 toiletten, 3 douches (zonder muntjes) en 5 wasbakken. Er is een aparte afwasruimte met 4 spoelbakken met koud/warm water. Hier staan ook de wasmachine en centrifuge die u tegen een geringe vergoeding mag gebruiken. Tevens treft u op deze boerderijcamping in Twente een mini-bibliotheek aan mnet informatiemappen over o.a. omgeving, fiets- en wandelroutes, tips voor trips. Alle campinggasten kunnen kosteloos gebruik maken van Wifi en er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en geen overlast. De camping is geschikt voor caravans, campers, vouwwahens en tenten. Voor trekkerstenten is een apart veld beschikbaar.

Ruime plaatsen op deze boerderijcamping in Twente

Minicamping De Veldscholte is gelegen op loopafstand van het kerkdorp Buurse en sluit perfect aan op het fietsroute– en mountainbike netwerk. Maar ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes. Wanneer u het terrein van de camping verlaat, bevindt u zich gelijk midden in een gebied van bossen en heidevelden (oa. Buurserzand, Haaksbergerveen, Witte Veen en Aamsveen).Tevens vindt u in de omgeving zwem- en viswater. Minicamping De Veldscholte in Buurseook ligt 5 km van de Duitse grens en 10 km van de stad Enschede.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van minicamping De Veldscholte in Buurse

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina