minicamping De Rozenhorst in Lottum
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Wilt u kamperen op een sfeervolle en gezellige camping? Kom dan naar minicamping De Rozenhorst in Lottum, een boerderijcamping in de provincie Limburg. Het landelijke terrein van de camping ligt met de voorkant in het dorp, vlakbij een bakker. Aan de achterkant grenst het aan een natuurgebied van het Limburgs Landschap. De camping biedt 25 ruime plaatsen tussen gemengde hagen en hoogstamfruit op 2 ha grond verdeeld over 6 velden (zie plattegrond). Dus ruimte genoeg! Op elke plaats is water en tot 10- Ampère elektriciteit. Komt u met een tent, een caravan of een camper? U bent welkom. Naast de kampeerplaatsen is er ook een Pipowagen te huur, deze staat op een heel mooi plekje op de camping. Daarnaast zijn er ook nog 3 vakantiewoningen op minicamping De Rozenhorst in Lottum, een boerderijcamping in de provincie Limburg.

 

minicamping de Rozenhorst in Lottum

Er zijn goede sanitaire voorzieningen op minicamping De rozenhorst in Lottum. Er zijn 6 verwarmde douches en 6 toiletten. Er is een aparte ruime badkamer voor jonge gezinnen of mindervaliden. Afwassen kan binnen en buiten met warm water.
Verder is er een recreatieve ruimte met veel vermaak, een tennisbaan, speeltoestellen en andere speelmogelijkheden voor de kinderen. Ook is er een wasmachine, droger en centrifuge. Fiets en wandelroutes om deze mooie omgeving te ontdekken zijn er ook genoeg. Met behulp van de beschikbare wifi kunt u ook zelf op onderzoek uitgaan. De camping is geschikt voor wandelaars en fietsers; mensen die van rust houden. Buiten het hoogseizoen en de feestdagen zijn er veel senioren. In het hoogseizoen zijn er ook gezinnen met kinderen. De Rozenhorst is aangesloten en/of wordt gecontroleerd door: Vekabo, ANWB, Aksi en Liefde voor Limburg. De Terrein en de gebouwen worden op duurzame wijze onderhouden.

Boerderijcamping Rozenhorst in Limburg

 

Lottum, de vestigingsplaats van minicamping De Rozenhorst, is een klein dorp gelegen aan de Maas in het gastvrije Noord-Limburg. In het dorp is o.a. een warme bakker, café, koffiekamer en een snackbar. In de zomer zijn er enkele terrassen. Lottum heeft o.a. een kerk, een molen en een kasteel. In Lottum en omgeving worden jaarlijks 20 miljoen rozen gekweekt. Elk even jaar in augustus, vinden de rozenfeesten plaats. Het hele dorp is dan versierd met rozen. Bij De Rozenhof in Lottum is een informatiecentrum met toprozentuin, een must voor de ware rozenliefhebber. Er zijn diverse mooie wandel en fietsroutes langs de Maas en door bossen en velden. In Lottum is een fietsroute, de rozenroute, heel populair, het bekende Pieterpad voert door Lottum. De veerpont over de Maas verbindt Lottum met Arcen. De maashopper, een boot, gaat naar verschillende dorpen aan de Maas. Er liggen in de leuke maasdorpen diverse restaurants met heerlijk eten.

Wilt u meer weten over deze gezellige boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Rozenhorst in Lottum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina