Minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Op minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, bent u verzekerd van een vakantie vol rust. Omgeven door bossen en op slechts 800 meter afstand van het gezellige dorp Hollandscheveld. De staplaatsen bieden veel privacy en geven u het heerlijke gevoel midden in de natuur te zijn. In de ruime kantine, voorheen de deel van de boerderij, worden er geregeld gezellige kaartavonden georganiseerd, hier kunt u tevens terecht voor diverse warme en koude dranken en op een warme zomerdag voor een heerlijk ijsje. Ook ligt minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld, een boerderijcamping in de provincie Drenthe nabij het prachtige natuur- en recreatiegebied Schoonhoven kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld, boerderijcamping in Drenthe

De eigenaren van minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld hechten veel waarde aan de zondgsrust, de kantine is dan gesloten. Aankomsten zijn bij voorkeur alleen mogelijk van maandag t/m zaterdag. Op het terrein zijn auto`s niet toegestaan. De auto`s kunnen bij de boerderij worden geparkeerd, zodat de staplaatsen heerlijk autovrij kunnen blijven. Dit alles om uw welverdiende vakantierust te garanderen. De camping is verdeeld in een veld voor seizoenplaatsen en drie kampeerveldjes. De sanitaire voorzieningen zijn ruim aan wezig en ook speelmogelijkheden voor kinderen zijn er volop.

minicamping De Eikenhof , boerencamping in Drenthe

Op 5 km ligt vanaf minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld ligt Hoogeveen, het winkelhart van Zuid-Drenthe.Verder zijn de volgende recreatiemogelijkheden binnen niet al te grote afstand: Het recreatiepark Slagharen, het Emmer Dierenpark, Speelstad Oranje nabij Beilen (ideaal met slecht weer), de schaapskudde te Ruinen , de vestigingstad Coevorden, enzovoorts. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u natuurlijk ook terecht in het leuke dorp Hollandscheveld.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Eikenhof in Hollandscheveld.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina