Minicamping Boerderij Liebe in Anderen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping BoerderijLiebe in Anderen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is gelegen in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa, in de directe nabijheid van de Drentse staatsbossen en het heidegebied ‘Balloërveld’ . De boerderij ligt aan de rand van het dorp Anderen, op enkele kilometers afstand van Rolde in Drenthe. Er zijn 18 royale plaatsen aanwezig. Minicamping Boerderij Liebe in Anderen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is rustig gelegen en kleinschalig opgezet.


De plaatsen op minicamping Boerderij Liebe in Anderen zijn voorzien van een stroomaansluiting. In het nieuwe sanitair gebouw (2017) zijn wasgelegenheden met douches, toiletten, wastafels en een urinoir. Uiteraard is er een aanrecht waar de afwas kan worden gedaan. Op de boerderij vinden geen grootschalige agrarische activiteiten meer plaats, maar er zijn zeker dieren te vinden. Naast wat kleine huisdieren zoals kippen, konijnen, katten en de hond.


Zoals in de inleiding reeds is genoemd ligt minicamping boerderij Liebe in Anderen in een prachtig natuurgebied. Een ideaal gebied voor liefhebbers van wandelen en fietsen. U kunt in deze omgeving uren genieten van de afwisselende omgeving. Mocht u een keer naar een stad willen dan is Assen de dichtsbijzijnde. Hier vindt u o.a. het Drents Museum, een aanrader. Maar ook Dierenpark Wildland in Emmen, het Hunebedcentrum in Borger of de nationale parken zijn zondermeer een bezoek waard.

Wilt u meer weten over deze boerderij camping in de provincie Drenthe?
Bekijk dan de website van Minicamping Boerderij Liebe in Anderen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina