Minicamping Blauforlaet in Augustinusga
Boerencamping in de provincie Friesland

U bent van harte uitgenodigd op Minicamping Blauforlaet in Augustinusga, een boerencamping in de provincie Friesland. Deze leuke kleine camping beschikt, naast de ongeveer 15 gewone kampeerplaatsen, ook over vijf verharde camperplaatsen. Hier kan men het gehele jaar met de camper staan, dit in tegenstelling tot de gewone kampeerplekken op Minicamping Blauforlaet in Augustinusga, een boerencamping in de provincie Friesland.

minicamping Blaufortlaet in Augustinusga, boerencamping in Friesland

Minicamping Blauforlaet in Augustinusga is heel rustig gelegen ligt aan de rand van het dorp. Tegenover de ingang en dus ideaal voor kamperende vissers, bevindt zich het Prinses Margriet kanaal. Naast vissen is dit natuurlijk ook een mooie mogelijkheid om met de boot Friesland te verkennen. De sanitaire voorzieningen zijn goed en omdat deze in de winter voor de campergasten ook open zijn, is de ruimte dan verwarmd.

minicamping in Friesland

Door de ligging van Minicamping Blauforlaet in Augustinusga kunt u de noord-oost hoek van de mooie provincie Friesland goed verkennen. Dit kan op de fiets (er is een ION laadpunt voor electrische fietsen aanwezig) of met de auto. Ook met de trein naar Leeuwarden of Groningen zal u een leuke dag bezorgen. Informatie over andere uitstapjes zijn te vinden op de camping of kunt u zoeken als u op de camping vertoeft op uw eigen laptop want er is een wifi aansluitpunt aanwezig.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Blauforlaet in Augustinusga.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina