Minicamping Veenweide in Zwartemeer
Boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Rocks wil u graag uitnodigen voor een bezoek aan hun moderne minicamping Veenweide in Zwartemeer, een boerencamping in de provincie Drenthe. Zwartemeer is gelegen in de Zuid-oost hoek van deze schitterende provincie, ten oosten van Emmen. Zoals de naam van de camping al aangeeft, u bevindt zich hier in het veengebied, hierdoor treft u hier een heel andere natuur aan dan elders in de provincie, maar niet minder mooi. De Flora en fauna zijnhier gewoonweg schitterend. Dus neem de uitnodiging aan en kom naar minicamping Veenweide in Zwartemeer, een boerencamping in de provincie Drenthe.

Minicamping Veenweide in Zwartemeer, Drenthe

Minicamping Veenweide in Zwartemeer is gelegen aan de rand van het natuurgebied Het Bargerveen. U vindt hier rust en ruimte én gezonde lucht. Vanaf de camping kunt u schitterende fiets en wandeltochten maken door het veengebied, zelfs tot in Duitsland aan toe. Zwartemeer is nl gelegen op de grens van Nederland en Duitsland. Op de camping zijn schitterende sanitaire voorzieningen, gewoon op en top! Ook voor de mindervalide mens zijn voorzieningen aangebracht. Natuurlijk zijn alle ruime kampeerplaatsen voorzien van een electra-aansluiting. Informatie over activiteiten in de omgeving worden altijd gepubliceerd in de ontvangsruimte van de camping.

Boerencamping Veenwiede in Zwartemeer, provincie Drenthe

Zuid-Oost Drenthe biedt een grote verscheidenheid aan vertiermogelijkheden. Als u wandeld door het hoogveengebied ziet en ruikt u de bijzondere planten, maar u kunt er ook een adder, hagedis of schitterende vogels ontmoeten. Als u graag terug in de tijd gaat dan bezoekt u het Veenpark in Barger-Compascuum, iets ten noorden van minicamping Veenweide in Zwartemeer. Maar ook het dierenpark in Emmen is bijzonder, dit park is nu op twee plaatsen gesitueeerd. Ook kunt u heelijk winkelen in deze moderne plaats waar ook diverse activiteiten gedurende het gehele jaar plaatsvinden.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Klik dan HIER voor een bezoekje aan de website van minicamping Veenweide in Zwartemeer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina