Kleine camping d'Olde Kamp in Ansen
Minicamping in de provincie Drenthe

Kleine camping d’Olde Kamp is gelegen in het dorpje Ansen, nabij de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo in Zuidwest Drenthe. Naast een sfeervolle groene camping, beschikt men over zes unieke plaggenhutten, inclusief bedsteden, voor een bijzonder en typisch Drents verblijf! Vanaf het terrein loopt of fietst u zo het bos in, de hei op, want de directe 'achtertuin' is het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt uw auto tijdens uw vakantie dus laten staan! U hoeft niet naar het einde van de wereld om ‘er tussenuit’ te zijn. Op deze bijzondere plek, kleine camping d'Olde Kamp in Ansen, een minicamping in de provincie Drenthe, komt u gegarandeerd écht tot rust en kunt u genieten van elkaar, de pure natuur, fijne restaurants en veel gezelligheid in de omgeving. 

Boerderijcamping Drenthe, kleine camping d' Olde Kamp

 

Op de kleine camping d'Olde Kamp in Ansen geniet u van de natuur en het buitenleven op de mooiste manier: met rust, ruimte, de sfeer van een boerenerf. Elke tent of caravan heeft een eigen privé veldje (100 – 160m2) met veel groen en optimale privacy. Bovendien voorzien van elektra, rioolaansluiting en deels met watervoorziening. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor het meer open familieveld. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het speeltuintje, bij de geitenweide of de ‘boer’ helpen bij het verzorgen van de dieren (o.a. ezels, kippen, konijnen, geiten). Tussen de middag eten ze een broodje in de zelfgebouwde hut in het bos en ’s avonds maken de eigenaren pizza’s in de authentieke buitenoven. En aan het einde van de vakantie? Dan nemen de kids een écht boerendiploma in ontvangst! Ook uw hond of paard kan op vakantie! Honden zijn van harte welkom op de camping en in de plaggenhutten. Natuurlijk aangelijnd op het terrein, maar om de camping heen is alle ruimte om uren met uw hond of paard van de natuur te genieten. Tevens is er in de buurt een natuurplas waar u met uw hond kunt zwemmen

Wilt u een unieke vakantie in een plaggenhut! Desgewenst met eigen geitjes!! Dat is ook mogelijk op kleine camping d'Olde Kamp in Ansen. Verscholen tussen het groen aan de rand van het bos, staat een klein brinkje met zes plaggenhutten. Van buiten een en al natuur, van binnen een sprookje. Een sfeervol vakantiehuisje met natuurlijk een houtkachel of open haard en een gezellig boerenkeukentje met nostalgisch boerenbont servies. Alleen slaapkamers…die zijn er niet..slapen doet u in een comfortabele bedstee (2.10m)!
En voor hen die deze beleving extra bijzonder willen maken zijn er Greet en Gerrit. Twee geiten die u indien gewenst bij het verblijf ‘cadeau’ krijgt en kunt verzorgen. In plaggenhut Drostenveen is een stalletje aanwezig, daar staat het echtpaar achter een glazen wand (geen last van geurtjes!). Kinderen zullen zeker veel plezier beleven aan het voeren en wandelen met de geitjes!
 
 
Met het grootste natte heidegebied van heel West Europa is het Nationaal Park Dwingerderveld een uniek stukje Nederland. Er is van alles te ontdekken; planten als klokjesgentiaan en zonnedauw, vlinders, libellen, reptielen, amfibieën en vele soorten vogels, meer dan 60 veenmoerassen en vennetjes en twee  schaapskudden. Op fietsafstand van kleine camping d'Olde Kamp in Ansen ligt ook het Nationaal Park Drents Friese Wold, een prachtig afwisselend gebied waar u niet snel bent uitgekeken. Een grote variatie aan bos en zandverstuivingen. Dat zoveel moois zo dichtbij kan zijn. Ervaar het.

Kleine camping d'Olde Kamp in Ansen

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Kleine camping D'Olde Kamp in Ansen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina