Natuurkampeerterrein Thyencamp in Hooghalen -
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Duurzaam klimaatneutraal kamperen op een klein natuurkampeerterrein in Hooghalen, Drenthe? Dat kunt u doen op Natuurkampeerterrein Thyencamp, een mooie boerderijcamping Er zijn 38 ruime standplaatsen , waarvan 30 voorzien van elektriciteit (6A) en 18 van water en 10 hebben aansluiting op de riolering.  Daarnaast is er een veld voor trekkerstenten. U kunt ook een blokhut / trekkershut huren. Op deze klimaatneutrale, duurzame comfortabele campingkunt u echt ontspannen en genieten van uw rust. Natuurkampeerterrein Thyencamp in Hooghalen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe,is gelegen tussen Assen en Beilen.

Boerderijcamping Thyencamp in Hooghalen, Drenthe

In de boerderij bij Natuurkampeerterrein Thyencamp in Hooghalen zijn comfortabele en schone sanitaire voorzieningen en twee recreatie ruimtes annex galerie met internet PC's en TV. Op het terrein wifi beschikbaar. Op het terras kunt u genieten van koffie, bier, wijn, sap en ijs van ecologische en/of fairtrade kwaliteit. Men is gecertificeerd met de gouden Greenkey en partner van ECEAT en  Maatschappelijk verantwoord ondernemen Nederland. Wordt het mooi of juist slecht weer? Geen probleem. Hooghalen en Drenthe hebben zandgrond en het camping terrein is voorzien van drainage, dus geen modderproblemen. De (rookvrije) recreatiezaal annex galerie heeft  Internet-Pc's , en volop lees"voer". De tweede expositieruimte beschikt over TV, DVD, video en internet pc.

Boerderijcamping Thyencamp in Hooghalen, Drenthe

Wandelaars en fietsers hebben bij op Natuurkampeerterrein Thyencamping in Hooghalen een streepje voor. Zij kunnen terecht op het trekkers veld en krijgen 10% korting. Komen zij met de trein, dan worden ze gratis van het station  Assen of Beilen opgehaald. U verblijft hier in een schitterende bosrijke omgeving. Bezoek eens Assen (Drents Museum, Verkeerspark, het mooie centrum) of het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Dit alles is op de fiets uitstekend te doen. Wist u dat Drenthe de fietsprovincie bij uitstek is?

Wilt u nog meer informatie over deze boerderijcamping in Drenthe?
Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van Natuurkampeerterrein Thyencamp in Hooghalen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina