Boerencamping Taniaburg in Leeuwarden -
Minicamping Friesland

De familie Feenstra heet u van harte welkom op boerencamping Taniaburg in Leeuwarden, een minicamping in Friesland. Op slechts 100 meter afstand van de stad Leeuwarden bevindt zich de camping. Er is voldoende ruimte aanwezig voor 15 staanplaatsen waar u terecht kunt met uw tent, vouwwagen of caravan. Daarnaast is er ook en trekkersruimte aanwezig die verhuurd wordt en een stacaravan. Voldoende mogelijheden om lekker te kamperen bij de boer vlakbij het drukke leven van de stad. Deze minicamping in Friesland is gelegen aan het water in het bos. Er heerst een ontspannen en kalme sfeer op boerencamping Taniaburg in Leeuwarden.

 

Deze camping staat bekend om de cursussen die er gegeven worden. Aankomend seizoen is het de beurt aan een schilder en tekencursus maar wie weet wat volgend jaar ons brengt. Misschien heeft u een idee? maak het idee bekend bij de minicamping in Friesland. De camping is uitstekend te bereiken met de kano vanaf de Dokkumer Ee. Bovendien ligt de camping praktisch op de route van de elfsteden fietstocht en de LF3 Rietlandroute.

faciliteiten
De 15 kampeerplaatsen hebben de beschikking over een elektra aansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn opgedeeld in één ruimte met vier toiletten en een chemische stortplaats en één ruimte met wasgelegenheid. Deze is gescheiden voor dames en heren. De wasgelegenheid bestaat uit vier douches en zeven wastafels. De sanitaire voorzieningen zijn vlakbij en goed en snel te bereiken vanaf het kampeerterrein en de trekkersruimte. Bovendien zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van warm water voor de afwas of de douche. In 2007 zijn de sanitaire voorzieningen gemoderniseerd en uitgebreid en dit maakt boerencamping Taniaburg tot een uitstekende keus!

Recreatie
Bij deze minicamping in Friesland zijn er tal van mogelijkheden voor recreatie. Op en rond het campingterrein kan ieder aan zijn trekken komen. Men kan er natuurlijk voor kiezen om lekker voor te tent te zitten maar er zijn veel andere mogelijkheden om je te vermaken. Er is op het campingterrein genoeg ruimte om een spelletje te doen met of zonder uw kinderen. Als men het rustiger aan wil kan men een hengeltje uitgooien in het meer of een ander watertje in de buurt. Ook is er een gezellig terras vlakbij boerencamping Taniaburg en er zijn gratis kano´s beschikbaar om een tochtje te maken richting de Dokkumer Ee.

Tafeltennissen kan ook in de schuur van de boerderij. Tevens staat een professionele indoor badmintonbaan tot uw beschikking.Houdt u niet zo van die activiteiten? Er is ook nog een kantine aanwezig waar u heerlijk droog kunt zitten bij slecht weer en waar u een ontspannen portje pool, biljart of dart kunt spelen! Of leest u toch liever de krant?

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Bekijkt u dan eens de website van boerencamping Taniaburg in Leeuwarden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina