Boerencamping 't Haantje in 't Haantje -
Minicamping Drenthe

De familie Kok heet u van harte welkom op boerencamping 't Haantje in 't Haantje, een minicamping in Drenthe. Deze in de zuidoosthoek van Drenthe gelegen camping is vrij vormgegeven en groot. Met 36 ruime schone plaatsen is dit één der grootste minicampings in Drenthe. Drenthe staat bekend om de bossen, het fietsen en de natuur. Het terrein van de camping is zeer varierend. Met houtwallen rondom en op de velden zelf keuze zat uit beschutte of open plaatsen. Al met al kunt u prima terecht bij boerencamping 't Haantje in 't Haantje.

Boerencamping 't Haantje

 

Alle plaatsen van deze minicamping in Drenthe zijn voorzien van electra. Per 2 plaatsen is er zelfs een watertappunt met een afvoerputje. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en ook geschikt voor rolstoel gebruikers. In het toiletgebouw zijn voldoende toiletten, douches en wastafels aanwezig. Daarnaast zijn er ook een wasmachine en droger aanwezig voor gebruik.

Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervelen. In 2007 is er een nieuw speeltoestel bijgekomen en door de open ruimte zijn de velden zeer geschikt voor spelletjes. Boerencamping 't Haantje heeft speciale fietsroutes laten maken vanaf de camping welke u door de bossen van de omgeving leiden. De camping is zowiezo een mooi uitgangspunt voor wandel- en fietstochten of het nu gaat om tochten met of zonder kaart. De omgeving van Emmen, Odoorn en het Sleenerzand zijn ook uitermate geschikt voor culturele aangelegenheden. Om minder dan 3 km afstand van de camping kunt u terecht bij een natuurplas voor verkoeling en anders bij het overdekte zwembad in Emmen zelf. Het centrum van emmen ligt op nog geen 2,5 km afstand van de camping.

Door de mooie centrale ligging is het mogelijk verschillende dagtrips te maken naar culturele zaken. Wat dacht u van een bezoekje aan het noorderdierenpark? Het veenmuseum of het boomkroonpad?

minicamping drenthe - boerencamping 't haantje

 

Mocht u een activiteit willen uitoefenen onder uw verblijf aan deze minicamping in Drenthe dan is dat ook mogelijk. Boerencamping 't Haantje ligt aan het oranjekanaal en is uitermate geschikt om te vissen. Neemt u dus gerust uw hengel mee bij een bezoek aan deze camping.

wilt u meer informatie over deze minicamping in Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping 't Haantje in 't Haantje

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina